zdjęcia http://www.eastnews.pl/pictures/subject/id/01129114/section/news/
Tragedia ... Młodzi ludzie. Tak zaczęli wakacje. Wieczny odpoczynek racz im dac Panie. ....
Ufff... Mogę iść spokojnie spać... Myślałem że to ktoś z grona moich bliskich. Tak czy siak, naprawdę współczuję rodzinom... W kwiecie wieku, zginąć na drzewie... Na prostych odcinkach wszystkie wycieli... a tam...
To tragedia dla rodziny i znajomych. Nikt nie wie kiedy nadejdzie moment i mas nie będzie. Nie oceniajcie bo nie wiecie kiedy i co wam może się przy trafić. Z pozdrowieniami dla wszystkich idiotów na tym forum . zał młodych ludzi. Każdy z was był młody i pewnie każdy ma cos na sumieniu bo młodość swoje prawa ma. Nie wy moi drożdży jesteście od oceny tylko PAN Bóg
Dlaczego moderator dopuszcza komentarze wyśmiewające ofiary wypadku (naturalna selekcja, dobrze, że ich drzewo skasowało, itp.)? I czy właściwe jest umożliwienie pisania komentarzy pod tym artykułem? To dodatkowo dobija rodziny ofiar.
,,W wyniku tego wypadku śmierć poniosły 4 osoby(...).
Piąta z osób podróżujących oplem zmarła w szpitalu, kolejna walczy o życie."
Czy autem podróżowało 6 osób????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!