,,W wyniku tego wypadku śmierć poniosły 4 osoby(...).
Piąta z osób podróżujących oplem zmarła w szpitalu, kolejna walczy o życie."
Czy autem podróżowało 6 osób????
Dlaczego moderator dopuszcza komentarze wyśmiewające ofiary wypadku (naturalna selekcja, dobrze, że ich drzewo skasowało, itp.)? I czy właściwe jest umożliwienie pisania komentarzy pod tym artykułem? To dodatkowo dobija rodziny ofiar.
To tragedia dla rodziny i znajomych. Nikt nie wie kiedy nadejdzie moment i mas nie będzie. Nie oceniajcie bo nie wiecie kiedy i co wam może się przy trafić. Z pozdrowieniami dla wszystkich idiotów na tym forum . zał młodych ludzi. Każdy z was był młody i pewnie każdy ma cos na sumieniu bo młodość swoje prawa ma. Nie wy moi drożdży jesteście od oceny tylko PAN Bóg
Ufff... Mogę iść spokojnie spać... Myślałem że to ktoś z grona moich bliskich. Tak czy siak, naprawdę współczuję rodzinom... W kwiecie wieku, zginąć na drzewie... Na prostych odcinkach wszystkie wycieli... a tam...
Tragedia ... Młodzi ludzie. Tak zaczęli wakacje. Wieczny odpoczynek racz im dac Panie. ....
zdjęcia http://www.eastnews.pl/pictures/subject/id/01129114/section/news/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!