Jak tam skuteczność odbierania aut pijanym? Nadal tylko sądowe zakazy prowadzenia pojazdów i czekamy na katastrofę?
Zobaczycie co będzie się działo na drogach w długi wknd za 2 tygodnie. Pijanych kierowców będzie więcej niż trzeźwych.
Swego czasu pracowałem przez kilkanaście ładnych lat na imprezach w weekendy i NIGDY nie spotkałem policji w sobotę czy niedzielę rano, która sprawdza czy kierowcy wyjeżdżający z imprezy są trzeźwi.
Każdemu czasem zdarzy się jechać po piwku. Ja jeżeli jadę po piwie to jadę wolniej i z głową
Jakim trzeba być patolem,żeby tak nawalonym prowadzić samochód?Można zrozumieć kierowcę po"wczorajszym"0,03 promila,ale 2,5?
Jeszcze bardziej trzeba bronić tej ukochanej w naszym kraju wódy !! Dawać protesty strajki!!! Na stacjach paliw za nim punktów niech każdemu kierowcy po małpce i piwo do popicia dają. Bo przecież w naszym kraju nie ma żadnego problemu z pijakami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!