Pamiętam występ pokazowy tańca w klubie na Podklasztorzu to mógł być początek lat osiemdziesiątych. Tak nawiasem jak się patrzy na stare zdjęcia, te także robione nad Plicą plażowiczom to jedno co uderza to to, że wtedy na zdrowym normalnym polskim jedzeniu ludzie byli szczupli. Teraz młodzi na tej technologii zachodniej to makabra.
Super czlowiek,przemiły gość oby więcej bylo takich ludzi jak Tomek.Wszystkiego najlepszego duuuzo zdrowia.
Pierwsze słyszę o takim człowieku. O taxi coś słyszałem, że są, ale nigdy ich nie słyszałem.
Panie Tomku, wszystkiego dobrego dużo zdrowia jest Pan cudownym zawsze uśmiechniętym człowiekiem i za tę pogodę ducha kocha Pana Piotrków
Zdrowia Panie Tomku. Miło jest powiedzieć sobie Dzień dobry zawsze z uśmiechem na ustach...
Tomasz w swoim dorobku posiada wspaniałe choreografie z Teatrem Tańca "Kontra"i koncerty za granicą m.in.w Izraelu i teatrach w Łodzi i w Warszawie.A pandemia popsuła plany koncertowania w Stanach Zjednoczonych.Jedną z ważnych nagród Tomka jest Nagroda im.Ireny Sendlerowej "Za naprawianie Świata"A dzisiaj Tomasz potrzebuje wielkiego duchowego wsparcia i uśmiechu od ludzi,bo zmaga się z potężną chorobą.Tomek trzymaj się i działaj jak najdłużej.ZDROWIA !!!!!!
Szacunek Panie Tomku, za to co Pan zrobił dla kilku pokoleń Piotrkowian. Dziś dorosłe już dzieci z sympatią wspominają Pana, ja również. Warto te lata zebrać i wydać książkę. Martwi nas jednak, że nie ma drugiego tak pozytywnie zakręconego, roztańczonego animatora i miłośnika zabaw dziecięcych. Dziękujemy.
Pozdrawiamy i życzymy zdrowia dla Pana i rodziny.
Sukcesy sam Pan załatwi :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!