metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga03.08.2010 21:05

"Piotrkowianin" napisał(a):
Jeszcze 101 dni. Jutro nasz prezydent będzie miał studniówkę.

Za 101 dni znów będziemy świętować następne zwycięstwo Chojniaka.Stop komunie!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.08.2010 22:02

"97300" napisał(a):
Za 101 dni znów będziemy świętować następne zwycięstwo Chojniaka.Stop komunie!

Naucz się czytać:

Cytuję:
Wybory samorządowe VI kadencji odbędą się między 14 listopada 2010 roku a 9 stycznia 2011 roku. Ich termin zostanie wyznaczony przez prezesa rady ministrów (premiera rządu).
Obecna, V kadencja organów stanowiących jednostek samorządu terytorialnego upływa w dniu 12 listopada 2010 roku.

00

IZA ~IZA (Gość)04.08.2010 16:16

Zamiast podpierać się niesprawdzonymi informacjami ponoć wolontariuszy i przyjaciół z dogomanii najlepiej sprawdzić to w schronisku ,czy zwierzęta są szczepione , sterylizowane i na podstawie jakich dokumentów wydawane. Najłatwiej jest snuć domysły i powtarzać brednie. Wolontariusz z tego co wiem w schronisku nie ma . Dajcie spokoj zwierzętom nie mówiąc o ludziach tam pracujących. Zadziwające jest z jaką łatwością jest krytykować , ale czy są wśród was osoby które zrobiły coś dla tych zwierząt. Jesli nie to znajdżcie sobie inny temat to krytyki.

00

97-300 97-300ranga04.08.2010 16:25

Naucz się czytać:

Znasz bajke o fokach?To.........

00

supcio_zwierz ~supcio_zwierz (Gość)04.08.2010 16:48

"IZA" napisał(a):
Zamiast podpierać się niesprawdzonymi informacjami ponoć wolontariuszy i przyjaciół z dogomanii najlepiej sprawdzić to w schronisku ,czy zwierzęta są szczepione , sterylizowane i na podstawie jakich dokumentów wydawane. Najłatwiej jest snuć domysły i powtarzać brednie. Wolontariusz z tego co wiem w schronisku nie ma . Dajcie spokoj zwierzętom nie mówiąc o ludziach tam pracujących. Zadziwające jest z jaką łatwością jest krytykować , ale czy są wśród was osoby które zrobiły coś dla tych zwierząt. Jesli nie to znajdżcie sobie inny temat to krytyki.

Ciekawe jak mam to sprawdzić. Co iść i zaadoptować psa. Albo zapytać się jakiegoś pracownika kastrujecie zwierzęta, szczepicie je i wydajecie z kompletem dokumentów.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.08.2010 17:06

"97300" napisał(a):
Naucz się czytać:
Znasz bajke o fokach? To.........

Nie ujawniam prywatnej korespondencji, ale w tym przypadku czynię wyjątek od tej zasady.
Korespondent bowiem nie dotrzymał słowa i już zaraz następnego dnia wypisywał na publicznym forum portalu kolejne kalumnie skierowane osobiście do mnie, jak i pod adresem innych dyskutantów z forum.
Większość wpisów autora 97-300 moderator usunął z uwagi na ich obraźliwy, a miejscami - wulgarny charakter.
Oto treść listu, jaki poprzez pocztę wewnętrzną portalu epiotrkow.pl wysłał mi forowicz o nicku 97-300, nieco wcześniej wyrażający na forum publicznym portalu m.in. zdanie, że jestem chwastem i trzeba mnie wyrwać.
Temat:
Data: 21.07.2010 19:23
Napisałeś o Macierewiczu tak jak ja bym napisał, nie jesteś taki zły do końca /"chwaście/" .
Podobały mi się Twoje przedwyborcze posty, ale nie wszystkie.
Topór wojenny zakopałem, przepraszam za wszystkie złośliwości z mojej strony.
Pozdro.

Komentarz był edytowany przez autora: 04.08.2010 17:16

00

IZA ~IZA (Gość)04.08.2010 21:14

Do supcia zwierza . Jeśli nie wiesz jak to sprawdzić to dlaczego wypisujesz coś czego nie wiesz. Myślę ,że jak o to zapytasz do napewno otrzymasz odpowiedż i może nawet zobaczysz jak wygladają dokumenty adopcyjne. Ja wiem bo adoptując psa otrzymałam umowe ,książeczkę zdrowia wraz z wpisem o strylizacji i numerem chip. Więc proszę nie pisać jakiś obiegowych i złośliwych opinii.

00

bernardo antonio ~bernardo antonio (Gość)04.08.2010 21:25

IZA, ja się z Tobą właściwie zgadzam, że ludzie tam pracujący są w porządku - tak myślę, np Pani Maria to wspaniały człowiek albo Pan Andrzej. Także wydaje mi się, że są bardzo w porządku.
Mnie jest szkoda zwierząt w tym sensie, że to uruchomienie nowego schroniska wciąż nie następuje, a każdy dzień zwłoki to łańcuch (z którym przecież walczył Kolega Patryk, a tak przy okazji - w tym roku będzie walczył we wrześniu, o czym pewnie wszystkich poinformuje:-) i mam nadzieję, że Redakcja też będzie zainteresowana:-) ).
A wracając do tematu terminu przeprowadzki - czy wykonawca ponosi chociaż jakiekolwiek konsekwencje z powodu tych niedoróbek i opóźnień z tego wynikających?

00

IZA ~IZA (Gość)04.08.2010 21:51

Panie anttonio!! Myślę ,że o to należy zapytać władze miasta ,wczoraj słyszałam wywiad i oni w schronisku też na przeprowadzkę czekają.pzdrawiam

00

supcio_zwierz ~supcio_zwierz (Gość)04.08.2010 21:54

"IZA" napisał(a):
Do supcia zwierza . Jeśli nie wiesz jak to sprawdzić to dlaczego wypisujesz coś czego nie wiesz. Myślę ,że jak o to zapytasz do napewno otrzymasz odpowiedż i może nawet zobaczysz jak wygladają dokumenty adopcyjne. Ja wiem bo adoptując psa otrzymałam umowe ,książeczkę zdrowia wraz z wpisem o strylizacji i numerem chip. Więc proszę nie pisać jakiś obiegowych i złośliwych opinii.

Napisałem że takowe wypowiedzi miały miejsce na forum ja tego nie wymyśliłem. Przeczytaj sobie wszystkie tematy o schronisku to przeczytasz że nie zawsze została wydana książeczka zdrowia.
Z góry przepraszam jeżeli komentarzami kogoś uraziłem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat