Brawo PiS, Brawo panie Antoni,trzeba powiedzieć tylko jedno, ,, psy szczekają a karawana idzie dalej".Prosimy o następną a może jeszcze więcej kadencji i nareszcie w naszej ojczyźnie będzie normalnie bez bolszewi.
Oj nie mamy szczęścia do dobrego szpitala. Na Rakowska to strach się dostać. Do tego brakuje prawdziwych zarządzających. Ja nie wiem czy naprawdę w tym mieście nie ma wykształconych ludzi by zatrudniać bez doświadczenia, np. po paru latach w ZUS i taka dawac odpowiedzialność za nasze zdrowie. Ręce opadają.
No to kto ratował ten szpital. Bo Wojtysiak mówił, że on, a Macierewicz mówi, że PiS!
Jedni zadłużyli szpital a drudzy udawali, że ratują kilka lat. wszyscy są winni obecnej sytuacji i proszę się nie oczerniać ani nie wybielać. mieszkańcy wiedzą jak wygląda służba zdrowia w tym mieście i powiecie. JEST W OPŁAKANYM STANIE
trzaskacz czarnoczuby to owadożerny ptak wróblowy z wybrzeża Australii a zięba zwyczajna to gatunek małego ptaszka z rodziny łuszczakowatych. Zastanawiam się co te ptaszki robią pod szpitalem ? Chyba ta konferencja topowinna się odbyć w pobliskim parku xd
Gwoli przypomnienia-szpital na Roosevelta juz kilka lat temu zniszczył Wojtysiak i jeszcze wygonił lekarzy z miasta.Zadna partia nie stanęła w obronie szpitala, Wojtysiak zostanie posłem a Piotrkowianie z beznadziejnym szpitalem na Rakowskiej, żle zarządzanym. Ludzie znaja prawdę i niczego nie zapomnieli.
Antek gdzie S12??? Gdzie 82 tys. uchodźców, którzy otrzymali polskie wizy pracownicze od pisowskich działaczy, a którzy nigdy nie zarejestrowali się w Polsce jako pracownicy???
Haha, wspomniał o dofinansowaniu na sprzęt; tak samo jak przed poprzednimi wyborami wspominał o S12... Panu i kolegą z pis już dziękujemy. Pan Lorek niech odda się swoim pasjom i uprawia pomidorki.
Boże! Spraw aby ten Antoni w końcu odpowiedział za całe swoje kłamliwe życie. Za te krzywdy, które wyrządził naszej Ojczyźnie. Spraw, aby ci, którym namieszał w głowach otrzeźwieli!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!