Jedynie co tej Kobiecie wyszlo w zyciu to rajd i do tego tylko sie nadaje
Cwaniak. Zatkało co? Trzeba było sie wybrać i zobaczyć na własne oczy. Uwielbiam takie baranki jak ty:) Nie możesz przeboleć?
Ha! Zresztą na zdjęciach tutaj widac nawet ludzi z numerami:D
Już się nie posraj z tej radosci. Jestes przydupasem Eli ?
A co? To ty sprzatasz?:-) Szczerze mowiac to jest mi obojetna, wkurza mnie po prostu, jak ktos pisze bzdury, obrazajac dziennikarzy, zazdrosci chyba, a nie byl i pojecia nie ma ile osob bylo i pisze tylko dlatego, ze kogos nie lubi.
Łżesz w żywe oczy.W tym tygodniu spałem w hotelu w Szczecinie który miał 20 pokoi a numeracje tych że od 155 się zaczynały.Łżesz jak bura ....
w Amber Spa nie było miejsc?
No cóż wybory tuż, tuż.Czy ta "osobistość"-od nic nie robienia przez tyle lat, pomogła temu miastu w czymkolwiek? Najlepiej wychodzi tej "dzidzi piernik" lansowanie swojej osoby.
hahaha o matko... nie mam pytan:-) Jestes smieszny do bolu. Byles? Widziales? Proste pytania. Ja bylem i widzialem. Troll pierwsza klasa z Ciebie. Wspolczuje znajonym, ktorzy pewnie nie maja pojecia jaki jestes naprawde.
Byłem,widziałem,olałem . Łżesz jak bura .... A śmiejesz się jak końska d..a do bata.
G.wno byles i g.wno widziales. Taka jest prawda! Kiedys musiales mocno na glowe upasc, szkoda, ze Ci lekarze nie pomogli. Problemy szacowaniem, a juz nie mowie z liczeniem, musza bardzo doskwierac w zyciu. Wspolczuje i zdrowia zycze. P.s. moze jakas szkola dla doroslych by ci pomogla? A i gratuluje obelgi z koniem. Baaaardzo wysoki poziom reprezentujesz:-) Znizam sie do niego po raz ostatni. Bo bez wzgledu na sympatie polityczne, kazdy kto byl i widzial, wie kto tu z prawda sie mija:-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!