Gdzie oni widzą kilkaset osób? Redaktorom dziesiątki z setkami się pomyliły. Swoją drogą radzę Pani poseł, minister, wicemarszałek (niepotrzebne skreślić) skupić się na drodze podczas jazdy by po raz kolejny Suzuki nie skasować.
Setki. Byłem, widziałem. Każdy na rowerze miał swój numerek. Widziałem ludzi z numerem 299, podobno zapisało się 600 osób. Także setki Panie Najmądrzejszy Internauto. Łyso? Przeproś:)
Jak tam pogoda w Kołobrzegu?
FAJNA IMPREZA. Czy trwają już zapisy na Rajd Motorowy organizowany przez Posła Antoniego Macierewicza.Jeśli tak,to gdzie są zapisy-bo biuro zamknięte.
Nie posłanki a Jaśnie Wielmożnej Pani Wicemarszałek.
Więcej na: http://sklave.manifo.com
Czas na zmiany - w Wolborzu zachęcamy do poparcia NOWEGO kandydata Krzysztofa Stębelskiego!
Gdyby nie ten wspaniały Rajd, gdyby nie Pani Poseł - co tu dużo gadać - zginęlibyśmy marnie wszyscy! Niech Bóg cwaniaczków, mącicieli i konfidentów ma Panią w swojej opiece!
Łżesz w żywe oczy.
W Kołobrzegu, jak w Kołobrzegu! Ale jaka tam pogoda w Sarbinowie?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!