metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wielbiciel ~Wielbiciel (Gość)02.08.2021 21:31

Kasia Jesteś Boska????????????

24

królik Bugs (Antoni) ~królik Bugs (Antoni) (Gość)02.08.2021 22:29

Wyruszam ja na łów, wyruszam ja na łów, ty mnie wirusie się bój, ty mnie wirusie się bój.

51

Wez ~Wez (Gość)02.08.2021 22:52

Propaganda i Stołki dla swoich. PiS

61

Ignacow. ~Ignacow. (Gość)02.08.2021 23:04

I dalej bd smród jadąc do łodzi.niech im nic nie dają lepiej dac dzieciom bo pis stawia na polskie rodziny A nie chlewnie.mam w planie jeszcze z żoną zrobić sobie 2jke

26

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)02.08.2021 23:27

Jak ja się pochoruję i nie zarabiam powiedzmy miesiąc, dwa, przy samozatrudnieniu oczywiście to pytam kto mi wyrówna moje straty? Nawet troszkę się nie żałuję rolników, kłamcy, kłamcy i oszuści. Skoro tak źle to skąd te maszyny i chlewnie za miliony. Z kredytów-powiedzą. Czy ktoś kazał im je brać. Wypad na etacik,ale nie bo gdzie się zarobi tyle kasy miesięcznie.

55

Alina W. ~Alina W. (Gość)03.08.2021 00:20

Jakiś smutas po lewej stronie obu zdjęć. Że też ..............
A może byśmy tak najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa?

70

fghfhggf ~fghfhggf (Gość)03.08.2021 00:31

A za plecami Liczy się Polska. Banda

72

AntyRolnik ~AntyRolnik (Gość)03.08.2021 01:25

Panie mieszkający na wsi..bo nie napisze wieśniaku. Panie handlarzu...bo nie napiszę hodowco.
Czy Pańska działalność (uprawa świń bo to nie hodowla a uprawa..fabyka) mogłaby się nie odbywać moim kosztem? Mieszkam w mieście a nie w Twojej okolic na wsi i nie chce czuć tego całego syfu które Ty, jako "biznesmen" produkujesz. A Twój zapach zatruwa moje i tak zanieczyszczone miejskie powietrze. Kumulacja słowem. Chcesz to robić i na tym zarabiać rób to ale zainwestuj w środki które neutralizują ten smród który robisz. No ale nie...bo szkoda wydać ciut więcej. Skoro Ty masz mnie gdzieś (bo wylewając gnojówkę w pole inaczej się tego nie da nazwać) to ja mam Ciebie..Panie właścicielu traktora za pół miliona...gdzieś. Mam nadzieję, że jak jeszcze raz wam przyjdzie do tego pustego łba protestować i utrudniać życie innym ludziom to Policja przyjedzie do Was z beczką gazu a nie z jakimiś małymi butelkami. Nie pozdrawiam

85

stefan ~stefan (Gość)02.08.2021 20:25

Co on tu robi ?

192

Rieur ~Rieur (Gość)03.08.2021 06:31

Coraz ciekawsze i śmielsze są te wypowiedzi. Ciekawe, co powiedzą kolejnym razem

72

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat