Może by tak skrzyknąć Piotrkowian i wystosować jakiś wspólny apel?!
A co sam się boisz???
Zanim się zbiorą, zanim napiszą to rok minie.....
Popieram jeśli jest taka możliwość by wysłać wspólny apel.
......
Stoi na stacji lokomotywa.
....
Ruszyła powoli, jak żółw ociężale
na zachód do Unii, gdzie będzie wspaniale.
I szarpie i dyszy i ciągnie z mozołem.
Ksiądz święci, więc się kręci, koło za kołem.
I dalej i szybciej i bliżej zachodu
i bardziej do tyły i ciutke do przodu.
I dalej i szybciej i prędzej wciąż gna
w takt marsza, co naród na kiszkach swych gra.
.....
Więcej:
http://sklave.manifo.com/-nawesolo
do 97-300
Co ty bredzisz tak Ci dobrze w tej dziurze zabitej dechami?? chyba jesteś włazityłkiem Chojniaka. Pracy w tym mieście nie ma, ogólnie Piotrków za rządów Chojniaka cofnął się o dobre 20 lat.
Cytując klasyka Jacka Gmocha
"Pierwsza sekunda pierwszej minuty i każdy chce piłkę. Jak na wsi."
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Nie ale wiem jak wygląda apel jednej osoby w jakimkolwiek ministerstwie!Dlatego napisałem że takie apele do władz powinny być poparte większością nie jednostką!
Nawet jeśli nie jest Pan idiotą, to Pana komentarz jest z gatunku idiotycznych.
Może ktoś mi odpisze co z placem zabaw, który jest zaraz obok? Przechodzę tamtędy dość często, jeszcze nigdy nie widziałem tam dzieci. Sam ze swoim synkiem też bym zajrzał, no ale... oczywiście zamknięte.
Animator sportu jest instruktorem piłki nożnej w Akademi, i zrobił wszystko żeby ta akademia miała tam treningi !!!
Rozumiem że wynajmują Orlik drużyną amatorskim lub szkółka dla dzieci. Byłam tam ( jakoś w zimę na samym początku) z chłopakiem żeby się zapisał na godzinę grania z amatorki z kolegami z drużyny. Ale niestety powiedział ze nie ma miejsc, żeby poszedł do pani Dyrektor to może coś się jeszcze znajdzie. Wiec zadaje pytanie do tej pani dlaczego zapisując pani wszystkie amatorki nie może pani każdego dnia po godzinie czasu zaklepać dla dzieci, które bez zapisywania chcą wejść pograć ?! Nie mam pojęcia. :) Pozdrawiam panią Dyrektor.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!