metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
budowlaniec ~budowlaniec (Gość)08.05.2016 12:23

Uszczyn nie ma radnego ale widziałem plakat jakiegoś p. Rafała podobno jest z Uszczyna i albo mi się wydaje albo ten pan dorabia od wielu lat na czarno psując ceny na rynku budowlanym.Ktoś może kojarzy człowieka ??Jak tacy ludzie pchają się do rady to ja dziękuje i sprzedaje tam działkę

02

mmieszkaniec poniatowa ~mmieszkaniec poniatowa (Gość)09.05.2016 22:06

Widzę, że na burmistrz znów tylko nieudolny pijar uprawia! Promuje naszego nowego radnego - bardzo sympatycznego młodego człowieka-organizując spotkanie w sprawie przebudowy wodociągu w naszej części gminy z udziałem tylko siebie, dyrektora MZK i właśnie nowo wybranego radnego.Tylko,że nowy radny stanie się pełnoprawnym radnym jak złoży ślubowanie,czyli na najbliższej sesji Rady Miejskiej. Ciekawe dlaczego w spotkaniu nie uczestniczyli inni radni, którzy byli dziś w UM, gdyż obradowała tam jedna z komisji? Niepotrzebnie WO robi nowemu zły wizerunek od samego początku. Sam, nawet najlepszy radny nic nie zrobi,musi współpracować z kolegami z rady, a nie zaczynać pracę w radzie od fotek z burmistrzem i naiwnych artykułów na stronie Urzędu. Takie działania szkodzą nowemu radnemu, a może o to chodzi....

61

Nadradońka ~Nadradońka (Gość)13.05.2016 12:35

Burmistrz powiedział do radnych na spotkaniu, że pieniędzy z tzw. "rezerwy Burmistrza" nie pozwoli przekazać na wodociąg na "Nadradońce", prawda to jest?

60

po co Wam" ona" ~po co Wam" ona" (Gość)29.04.2016 07:03

Oprócz brania wypłaty i dobrego wrażenia,to nic chyba nie robi.Żadnych dodatkowych ważnych środków zewnętrznych dla rozwoju gminy nie pozyskała.Za to w mediach bły
szczy, jakie to ma doświadczenie w samorządzie, jakie?. Dobre pytanie. Zapytajcie Panowie radni. Jak długo można Wami manewrować. Nie dajcie się.

125

do: po co Wam" ona" ~do: po co Wam" ona" (Gość)25.05.2016 21:40

Czy chodzi o zastępczynię naszego Burmistrza Panią Dorotę?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat