Dzisiaj dowiedziałem się,że pan burmistrz będzie miał następny problem z tymi samymi radnymi.Tak napisał wniosek o dofinansowanie budowy sali gimnastycznej w Witowie,że nie otrzymał ani złotówki ale dziwnym trafem chce budować boisko przy szkole w Łęcznie za ok. 400 czy 800 tys. zł. Na to boisko podobno dostał dofinansowanie choć go nie było w planie budowy ani w tym ani w następnym rok. Przekonuje niektórych radnych aby zabrać pieniądze z budowy sali gimnastycznej w Witowie na to boisko. Czyżby panu burmistrzowi był potrzebny następny konflikt z radnymi żeby znowu polecieć do radia i gazet popłakać jakich to ma wrednych radnych?
Czyżby artykuł sponsorowany? Gdzie wypowiedź jakiegoś radnego skoro nagonka na nich
Tu zadne ujecie nie pomoze jak ludzie mentalności swej nie zmienia. Upaly a sobie trawniczki podlewaja. Niewazne ze u sąsiada zwierzeta nie maja co pic ważne zeby trawniczek u mnie byl zielony. PRL
A co w sprawie sztandarowego tematu z wyborów samorządowych to jest nielegalnej kopalni ? Czy zwrócono się już o zrekultywowanie zniszczonego terenu i zadośćuczynienia gminie czyli nam całej społeczności za wywieziony materiał ?
Dowiedziałem się,że pan burmistrz mija się z prawdą bo nie dostał dofinansowania na boisko w Łęcznie.
Po co jest ten artykuł? Troszkę żali, bo ja nie mam tego co chcę? Bo się to innym nie podoba?
Zaczyna burmistrz dzielić gminę już nie na miasto i wieś(bo źle na tym wychodził) tylko na wschód i zachód aby mieszkańców części sołectw przeciągnąć na swoją stronę. Ciekawe kto za tym pijarem stoi?
Tak sobie myślę, że ktoś się boi tego Fogla i Gaika, bo zawsze kiedy coś się dzieje, to wszystko zwalane jest na nich hmm... zastanawiające, dlaczego się ich tak boją?
Pan Burmistrz coś ucichł z budową wodociągu na ul. Nadradońskiej czy to oznacz,że nie znalazł innych pieniędzy na zrealizowanie tej inwestycji nawet z inwestycji które nie będą zrealizowane na terenie Sulejowa. Czy to oznacza,że radni z Sulejowa też nie widzą problemu?
Rozmawiałem z jednym z Radnych z Sulejowa, powiedział mi, że żaden z Radnych nie chce zgodzić się oddać pieniądze ze swojego okręgu na jakąkolwiek inwestycję bo nie ufają Naszemu Wodzowi? Dlatego ten wymyślił, że zabierze pieniądze z Uszczyna bo tam nie ma Radnego (jeszcze do niedzieli 08.05.16r) ale mu się nie udało? Teraz zastanawia się komu zabrać bo tak zaplanował inwestycje, że sam nie może nawet kredytu na ten cel zaciągnąć bez likwidacji jakiejś inwestycji?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!