A co z boiskiem? będzie czy nie będzie ? bo oprócz sklepu i targowiska to można by wydzielić kilkaset metrów kwadratowych na coś w rodzaju orlika jak na wierzejach. A markety dla mnie mogą stać jeden obok drugiego. mi to nie przeszkadza
D17,doskonały pomysł z tym boiskiem,ta dzielnica to "pustynia"sportowa.Idealne miejsce na budowe orlika.
Ci pracujący płacą przecież podatki, ZUS. [cytat],tak a szczególnie obcokrajowcy co na 1 działalność handlują wszyscy , sprawdziłbym też osoby co mają działalność na ,,tatów" rencistów .
Nie tylko miasto zarabia ale i "ptaszyna". Dziwi mnie dlaczego nasi radni nie chcą usankcjonować handlu pod "kwadratem". Spółdzielnia nie ma nic przeciwko, a radni wala tam opłatę 16 zł/m i ganiają babcie sprzedające pietruszkę. mogliby się dogadać ze spółdzielnią (właściciel terenu) i dać piotrkowianom zarobić. A takto przychodzi inkasent z urzędu, pobiera 16 zł/m i odchodzi, po czym nasyłana jest straż miejska, która przegania staruszki i straszy sądami i mandatami. Czyli chcą dwa razy pobrać opłatę za handel.
A zobaczycie, że boisko raczej nie powstanie (tzn. może pojawi się trawka i jakieś 2 bramki) za to na bank powstanie tam jeszcze kilka marketów.
Eugeniusz Czajkowski - jezeli to ten były radny, milicyjno-policyjny pracownki to śmieszne. Obrońca przywilejów kupieckich ????? Czerwony ???? Śmiech !!!!!!!!!!!!!!
Ciągle te same twarze!No ale tak to już jest w państwie polskim!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!