metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pan P. ~Pan P. (Gość)12.03.2010 09:48

Cytuję:
Zagadka, gdzie pracuje syn byłego radnego p. Czajkowskiego ?

Na targu ?

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)12.03.2010 10:34

Pan Eugeniusz Czajkowski, kiedy był radnym, zrobił bardzo dużo dla tego miasta i mieszkańców. Nie czepiaj się "cma9999" ludzi którzy nawet na emeryturze są aktywni. Zazdrościsz to zgłoś swoją kandydaturę i startuj do rady miasta. Jak się załapiesz to się przekonasz jak łatwo być radnym żeby się nie narazić kolegom klubowym, prezydentowi i wyborcom którzy na ciebie postawili. A że p. Gienek był oficerem w piotrkowskiej policji to co w tym złego? Czy policjant to nasz wróg? A jak by nie było policji a na ciebie by napadli to co wtedy?

00

bezrobotny ~bezrobotny (Gość)12.03.2010 10:08

A czy to ważne gdzie? Gdzieś musi pracować. Czy to ma jakiś związek z tematem artykułu?

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)12.03.2010 10:14

urząd miasta ;) a czy to ważne - dla mnie tak, bo wiem skąd tam są spadachroniarze. dlatego tez nie wierze w jego szczerość i bezinteresowność

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)12.03.2010 10:54

Generalnie więcej w milicji. Przecież to on ostatnio dyskutował w Strefie FM na temat - odbioru dodatków
dla SB-ków. Był przeciwko odebraniu. Uważasz że to co robi jest ok ? Czy nie uważasz że nowa kampania wyborcza ? Woda na młyn ? Uważam że tacy ludzie powinni dać sobie spokój bo ich poglądy nadal reprezentują PRL-owskie układy.
Syn w urzędzie miasta a reszta rodziny gdzie w nadzorze targowiska ?

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)12.03.2010 11:08

cma9999 napisał:

Cytuję:
Generalnie więcej w milicji. Przecież to on ostatnio dyskutował w Strefie FM na temat - odbioru dodatków dla SB-ków.

Pan E.Czajkowski nigdy nie był w SB. Jest emerytowanym policjantem a nie milicjantem. Był naczelnikiem wydziału dochodzeniowo-śledczego. I co w tym widzisz złego, że go napiętnujesz na tym forum?
Syn p. radnego J.Dziemdziory byłego milicjanta i policjanta też jest policjantem i to bardzo docenianym przez mieszkańców dzielnicowym. Pan Jan Dziemdziora kandyduje na prezydenta miasta Piotrkowa. I co w tym złego? też milicjant i policjant? A może według ciebie, wybrać jakiego byłego złodzieja na prezydenta co?

00

Jeszcze tylko 245 dni ~Jeszcze tylko 245 dni (Gość)12.03.2010 11:31

Cytuję:
A może według ciebie, wybrać jakiego byłego złodzieja na prezydenta co?

Albo nauczyciela.

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)12.03.2010 11:50

Pan E.Czajkowski nigdy nie był w SB.[cytat] Ja nie napisałem że był SB-kiem. Ale z tego co pamiętał wypowiadał sie na temat dodatków również dla SB. Nikogo nie chce atakowac tylko szukam przyczyny ? Czyli jednak wybory ?
Ja również wolę MO niż nauczyciela !!!!!!

00

obiektywny ~obiektywny (Gość)13.03.2010 13:05

Co ma ten Czajkowski ma wspólnego z problemami kupców ?

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)15.03.2010 09:03

"obiektywny" napisał(a):
Co ma ten Czajkowski ma wspólnego z problemami kupców ?

prezes stowarzyszenia

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat