my robimy w biedrze na sulejowskiej bo blisko,ale jak jest czas to lubimy do kauflandu sie wybrac bo ceny spoko i promocje
KAUFLAND- kiedyś notorycznie sprzedawał przeterminowane artykuły spożywcze, oraz wiele artykułów miało zawsze wyższą cenę w kasie niż na półce. Personel tłumaczył to pomyłką, ale te pomyłki zawsze były tylko w jedną stronę, czyli nie były pomyłkami. A jak jest teraz, nie wiem, bo już nie kupuję tam.
Informacja dla matołków wierzących w reklamówki.
Otóż w każdym sklepie jest tak samo tanio - jednak i w tej taniej biedrze kupisz produkty dobre i bardzo dobre ale w cenie wyższej jak w np. lepszym tesco, realu czy co tam dla was jest lepsze.
Druga sprawa Ja wolę kupić sobie 2 plastry dobrej szynki niż kilogram czegoś co ma tyle wspólnego z szynką i świnią co sól z wodą pitną.
Ja robię zakupy w sklepie SPOŁEM KAŚKA ul.Łódzka ,takiego wyboru wędlin smacznych nie dostaniecie nigdzie.Sklep super zatowarowany ,przemiła obsługa,fachowe doradztwo.Ceny również konkurencyjne.Zakupy robi się w spokoju.
Popieram wypowiedź Pana Tadeusza, też często robię w tym sklepie zakupy. Najbardziej polecam wędliny jest duży wybór i zawsze świeże. Zakupy możemy zrobić za rozsądną cenę i dobrej jakości, a co do obsługi to naprawdę jest na bardzo wysokim poziomie.W tych czasach tak powinno być w każdym sklepie jak i w markecie. Naprawdę polecam ten sklep Kasia na ulicy Łódzkiej ! :)
a własnie ze tanio sama kaputa kiszona w polo 4.99 a u piotra 1.69 i jeszcze moge podac wiele nawet dzemy łowicz tansze w piotrzeitp itp moge jeszcze wymienic bez konca a ryz 1.99 a w polo 2.99 itp itp
Dla mnie najlepszym sklepem jest społem na łódzkiej, polecam każdemu ten sklep ponieważ obsługa jest przemiła, świeże produkty dla mnie najlepszy sklep.Pomimo, że w marketach jest taniej to i tak wolę sklep społem. Dziękujemy, że takie sklepy jeszcze istnieją.
brawo najlepszy komentarz dajcie ludziom prace zeby mieli za co kupowac w tych marketach jak narazie w Piotrkowie zadnych perspektyw dla młodych ludz, gdzie maja zarobic? w in poscie zatrudnieni przez agencje pracy ? NAJPIERW AGENCJA MUSI ZAROBIC ZANIM ZAROBIA LUDZIE i za cóz te zakupy robic? A co do marketu to i tak PIOTR I PAWEŁ GORĄ
Ja tam najbardziej lubię Kaufland, później Lidl, a mniejsze zakupy, czy po dobrą wędlinę jadę do Społem, ale tego na pętli na Wierzejach (to z racji zamieszkania, kiedyś moim Społem była Kaśka). Obsługa niestety w tym akurat Społem jest jak z poprzedniej epoki, pani zanim zainteresuje się klientem, bardzo długo dyskutuje sobie z pijącym piwko menelem z bloku socjalnego obok.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!