Najbardziej przyjazny dla klienta market to Społemowska KASIA przy Łódzkiej. Produkty zawsze świeże, duży wybór i dobrze wyeksponowane. Ceny przystępne a obsługa miła i służy poradą. Tak trzymać miłe Panie.
Z moich obserwacji najwięcej klientów ma Kaufland - dobra lokalizacja,duży wybór artykułów, przystępne ceny i częste promocje ta atuty tego marketu. Zdziwiłem się, że w sondzie wygrał Piotr i Paweł bo to jeden z najdroższych sklepów w mieście, mały tam ruch ale do kasy trzeba odczekać bo najczęściej czynna tylko jedna. Plusem to że są tam artykuły z tzw wyższej półki, których nie ma w innych. Biedronki poprawiły swój wygląd ale ciągle tam bardzo ciasno co utrudnia robienie zakupów.
Najlepszy jest Kaufland i tyle w temacie. Wiele artykułów jest tam tańszych niż w Biedronce! A i wybór dużo większy!
Podejrzewam, że na placu po Piotrkowskiej Fabryce Mebli.
Za NaszeMiasto.pl Piotrków Trybunalski
Czy Biedronka lub Lidl są tanie? Teraz chyba już nie, bo coraz więcej inwestuje w reklamę.
http://media2.pl/reklama-pr/117569-Sieci-handlowe-wydaja-na-reklame-coraz-wiecej.-Liderem-Lidl.html
W dniu otwarcia Piotra i Pawła była promocja kaszanka po 22.99, wtedy byłem ostatni raz u poznaniaków
Piotrków miastem emerytów, rencistów i marketów - to jest g..o prawda.
Ja tam do biedro chodzę bo mam taki komfort że przez drogę tylko przejdę, i nie muszę się tłuc do innych realow,kauflandow czy lidlow przez nasze pięknie zakorkowane miasto
No chyba sobie żartujecie z tym "tanio" u Piotra i Pawła? Zakupy robię w Polo i zdania nie zmienię.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!