Ale żeby Kacperek??? mogli wysłać Jadźke Wójcik ze sklepu rybnego.
Totalne bezguście, koncert żenada. Co za meloman wybiera takie zespoły!!!! Tańszych i gorszych już nie było?!?!?! I to bezguście ma zainteresować studentów ??? a może mieszkańców??? na takie atrakcje może się skusić tylko menel i to silnie znieczulony!!!!
Fajnie by było zamiast 6 szarpidrutów wziąć jeden fajny zespół, który przyciągnąłby tłumy, a nawet skrócić juwenalia o jeden dzień, dla mniejszych kosztów. Nie liczy się ilość, tylko jakość. Byłam wczoraj na juwenaliach i przyznam, że najlepsza muzyka była w przerwie miedzy koncertami, zauważyłam, że wtedy ludzie się nawet ożywiali, bo muzyka koncertowa wręcz odstraszała, a nie umiliła tego dnia. To nie krytyka, tylko moje zdanie, liczę, że w przyszłym roku będzie lepiej :)
Organizatorzy postarali się w tym roku;) jednak pogoda trochę popsuła szyki... szkoda, że tak mało studentów i mieszkańców się w to nie angażuje... przecież to wszystko jest dla Was!
taka impreza za pod scena pustki . 1 pijany menel tańczący , dresy dojące wódę a miedzy nimi 4 dzieciaczki oglądające to cale pośmiewisko ... Moje miasto takie biedna...//
Dlaczego Pan Prezydent Chojniak pojawia się osobiście TYLKO w imprezach w których uczestniczy kler??? Wie ktoś???
Szkoda że studenci bawią się w środku osiedla kosztem mieszkańców, gdzie w blokach mieszkają starsze schorowane osoby szkoda, że nikt o nich nie pomyślał. Jak w takim hałasie, bawią się osoby chore na serce, po udarach .... To dla mieszkańców Piotrkowa te atrakcje zorganizowali studenci. Szkoda że nikt z władz miasta nie mieszka w sąsiedztwie Uniwersytetu.... może wtedy zabawa była by bardziej cywilizowana!!!!!
Kto dopuścił do tego, że w Piotrkowie jest o 10000 mniej studentów niż 10 lat temu? ??? Jakie miasto takie juwenalia
To może w środku osiedla zróbmy zlot biskupów i wtedy będą wszyscy zadowoleni....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!