Trzeba było wziąć zespół disco polo np.piękni młodzi .A nie jakiś cpunow .......
Trzeba być naprawdę zdesperowanym, żeby iść na studnia na UJK... W tym mieście już paru lat nie ma przyszłości dla młodych, a pracodawcy patrzą z politowaniem na wpisane w CV studia na UJK.
To były juwenalia? Ludzie na pogrzebie sie lepiej bawia, a tu ani porządnego korowodu ani fajnych imprez. Napier... towwarzystwo drze mordy i szcza po całym osiedlu, hołota i swołocz a nie studenci. A zwróc im uwagę to wyzwą tak, ze szok :( to jest chamski spęd a nie juwenalia!!!
Jak raz do roku wydarzy się coś dla młodych, nikomu sie krzywda nie stanie. Mi przeszkadza procesja bożego ciała bo ryczą mi emeryci pod oknami, i jakoś nie umarłam od tego. Wszystko ludziom przeszkadza. Mają studentów- hołota, mają blokersów- hołota. Piotrków to miasto emerytów, nic dziwnego że łodzi spieprzają gdzie pieprz rośnie, byle się wyrwać z parafii. Teraz narzekacie, a na Wasze emerytur kto będzie pracował jak nie ta cała hałastra, jak to pisujecie?
Mogę prosić imię i nazwisko tego człowieka co wyraził zgodę na Juwenalia w tym miejscu. Jestem po 12h pracy jest po 22 a tu qua wyją mi za oknem chcę spokoju a nie oglądać naj...... studentów co ledwo skonczyli 18 lat i jakiegoś wycia za oknem. chyba nie tylko ja jestem tego zdania ale 90% mieszkanców pobliskich bloków
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!