Jak się imprezuje z piłkarzami i ich pseudo-menedżerem czy ch wie kim w Vabanku do rana, to potem są skutki.
Trener w II połowie zaczął od eksperymentów a nie próby "wstrząsu".Posadził na ławce te które prowadzą grę i Piotrcovia straciła 5 bramek z rzędu co można uznać za wstrząs ale chyba nie o taki chodziło. Z 4 bramek Koszalin odskoczył na 9 -tak prowadzi mecze nasz trenerio Szok!
Pozdro dla p.Piwowara za zamieszczoną analizę zawodniczek nie do końca trafną.
Zespołowi potrzebny jest prawdziwy wstrząs na każdym szczeblu zaczynając od ...... ! Nie mogę tu zobaczyć komentarzy o zatrzywywaniu zawodniczek na nowy sezon.Można prosić o szczegóły jak coś wiadomo.Bo" kibic" (Piwowar) coś wie -to pewne. Podobny wpis na stronie Piotrcovii.
A wg mnie (a zresztą nie tylko mnie, bo od kilku osób już słyszałem) cel jest jeden - I liga. Tę opcję obstawia nawet były "społeczny" doradca ds. sportu. Zdaje się, że księżniczki z premedytacją od dłuższego czasu do tego dążą.
Piotrcovia nigdy nie spadnie! Miejsce Piotrcovii jest w ekstraklasie i walka o jak najwyższe lokaty! Czy to się komuś podoba czy nie! No cóż porażka stała się faktem - trzeba mieć nadzieję, że ten zimny prysznic zmobilizuje nasze wspaniałe dziewczyny do ambitnej walki w play-out i nauczy pokory. Powodzenia dziewczyny i w kolejnych meczach proszę zostawić serce na boisku i wygrywać!!!
p.s. nietrzeba nam kibiców którzy wychodzą jak sie przegrywa
" Tak grać nie można"- widocznie szanowny pan redaktor nie zna możliwości naszych mistrzyń bo jak widać można TAK grać!
do ~kibic 78 : a Tobie co, żal d...ę ściska ??? przecież to nie zakon i potańczyć każdy może. a jak byłeś w Vabanku, to widziałeś że panie nie piły tylko tańczyły, a to chyba wolno ??? poza tym były tam dwa tygodnie temu (28.02) i chyba nie ma to wpływu na ostatni wynik, więc następny raz napisz prawdę a nie jakieś bzdury !!!
Ja tam uważam, że ten mecz to tylko wypadek przy pracy i, że dziewczyny w kolejnych spotkaniach pokażą swoją prawdziwą wartość! Prawdziwi kibice są zawsze z wami!
To wypadek przy pracy.W każdej dziedzinie się to czasem zdarza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!