Widzieliśmy podczas kilku ostatnich głosowań wyborczych .......... macie to na co głosowaliście. To wasza Partia i Wasz Rząd ............. i Wasi Posłowie ! ! Jestem za likwidacja KRUS .............
Bimber niech pędzą. Żyto w tym roku ładnie sypało, ziemniaki też nie najgorzej...
Płacę 15 zł za 1 litr dobrego towaru. Biorę każdą ilość. Dwa warunki: 1.) Co najmniej 5 tyś. litrów; 2) Co najmniej 85 %.
Dali by mi gnoju do ogródka to zmarnowaliJaki to był obornik?Chłopski czy dziecięcy?
popieram w całej rozciągłosci protest rolników ,ta ustawa to ich koniec ,asf-wykańcza trzodę ,ustawa bydło i drób ,spada zapotrzebowanie na zboża /pasze/ spadają mozliwosci zakupowe rolników ,ta ustawa uderza pośrednio w nas wszystkich ,tak pis podziękował wsi za danie władzy
pomijam fakt, że ci od trzody są bardzo rozczeniową grupą - ale obrzucenie gównem macierewicza to miód na moje serduszko
Popieram ta ustawę. Jak można tak dręczyć zwierzęta to jest nie ludzkie!
Zaraz zaraz. A w jakiej to grupie zawodowej PiS ma zawsze najwyższe poparcie? Ciekawe, ciekawe.
Ale PIS pięknie ograło chłopów, chapeau bas. Pretensje tylko do siebie i swojej naiwności.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!