Dla tych co mówią że noszenie futer to obciach proponuję relikt komunizmu kufajkę i gumofilce będzie czadersko
Przecież w większości rolnicy głosowali na PIS, więc w czym problem. Jak zagłosowali tak teraz mają. I jeszcze drogi chcą blokować co uderzy najbardziej w resztę społeczeństwa. Powiedzą że nie wiedzieli że PIS im wytnie taki numer? A jak PIS obiecywał zrównanie dopłat unijnych w 2015 roku i tego nie dotrzymał to po cholerę znowu na nich głosowali. Dwie najbardziej roszczeniowe grupy społeczne w Polsce to rolnicy i górnicy. Im się wszystko należy. Reszta przedsiębiorców i społeczeństwa musi sobie radzić a Ci jak zwykle robią zadymę bo im źle albo nie chcą im czegoś dać z naszych podatków. W ogóle mi ich nie szkoda.
Dzięki wam rolnicy ten rozpiździel. Głosowaliście to macie. Płacicie podatek dochodowy? Nie. Tylko trochę od gruntu. A wymagania że ja pikole. Każdy by chciał mieć pewność że z interesu da się żyć. Niestety tak nie jest. Jak żyliście jak lordy to nikt się nie odzywał, jak trochę gorzej to dawaj na strajk. Zastanówcie się trochę. I tak jesteście najbardziej uprzywilejowani. Podatku nie płacicie, jak susza trzeba dać, jak mokro trzeba dać, jak wymarznie trzeba dać. Pozdrawiam.
Jak zwykle chłopi protestują - nic im nie pasuje. I tak od upadku komuny - ciągle chłopskie protesty, blokady. I ciągłe narzekanie, że rolnictwo upada. Za komuny jakoś nie protestowali. Mam nadzieję, że tym krzykaczom się nie uda zablokować tej potrzebnej ustawy o ochronie zwierząt.
Przestańcie hodować zwierzęta na futra ! Zajmijcie się uprawą owoców i warzyw a nie wiecznie narzekacie ! Noszenie futra w tych czasach i tak jest mega obciachem !
świetna reklama powiatu.< taczka z obornikiem >. Ciekawe co na to starostwo? oni tak dbają o swój marketing... a tu taki ZONK
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!