Prawie jak w Warszawie. W naszym mieście jak nudno było tak jest. I nawet nowy prezydent tego nie zmieni. Czy będzie nim Chojniak czy Pampuch. Mam to w dupie!
Morze kiedyś Piotrków doczeka się TV normalnej a nie tego co jest teraz. W mieście dzieje się sporo i jest co pokazywać i są też ludzie którzy by chcieli to robić.
proszę nie nazywać tego tworu telewizją,to zwykły program nadawany w sieci kablowej.
To może koło telewizji leżało.
Dlaczego TV Piotrków nadaje analogowo a nie cyfrowo. Żeby ją obejrzeć na tv cyfrowym, trzeba wyłączać dekoder i poszukać w programach analogowych. Tak przynajmniej jest w TOYA. Nie wiem jak jest w UPC i innych. Pani E.Jarszak tak jak pan M.Pampuch byli dziennikarzami Radia Piotrków. Partnerami już nie są odkąd p.E.Jarszak została rzecznikiem prezydenta K.Chojniaka a p. M.Pampuch został zwolniony z tego stanowiska z chwilą objęcia przez K.Chojniaka stanowiska prezydenta miasta. Ludzie się bardzo zmieniają a zwłaszcza kobiety, kiedy mają do wyboru intratną posadę na urzędzie w budżetówce gdzie pensja jest pewna i 13 co rok. Zresztą wielu z nich to osoby z wykształceniem pedagogicznym. Więc siedzą i piszą jak ci z TT albo ci dwaj co mówią do sitka w maglu.
Oj, jak słucham strefy to zastanawiam się nad tym czy media są zależne...
http://memy.pl/generator.php?genId=16934&t1=dzisiaj+biegam&t2=w+niedziel%C4%99+zostaje+w+domu...
Ja jako mieszkanka tego miasta czuje się urażona, uważam że postępowanie ludzi PIO jest naganne, nie godzę się by ktoś taki reprezentował moje interesy, nie chcę by kampania przeciwko obecnemu prezydentowi miała taki poziom! Pomówienia gonią pomówienia i tak wkoło. Co nie robi Żądza władzy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!