Ale tutaj można polemizować na każdy temat...
Myślę, że materiały realizowane przez TV Piotrków byłyby lepsze, gdyby osoby reprezentujące opozycję przyjmowały zaproszenie do programów, a nie wzorem pani pożal się Boże poseł Elżbiety Radziszewskiej, odwoływały je bez podania powodu na kilka minut przed programem - to jest dopiero chamstwo i brak szacunku dla telewidzów, o wyborcach i obywatelach już nie wspominając. A czy obiektywnym jest portal epiotrkow.pl, w którym pracują dziennikarze powiązani z panem Pampuchem? Czy obiektywny jest neokomunistyczny "Tydzień Trybunalski"? Problem jest taki, że dla przeciwników prezydenta obiektywne są tylko te media, które prezydenta atakują - często w chamski i niewybredny sposób. Dowodem na to rzetelna gazetka "Piotrkowskie Fakty Referendalne" wydane przez PIO. Sądzę, że Pan Pampuch powinien jak najszybciej zastosować się do wyroku sądu i przeprosić przede wszystkim Piotrkowian za pisanie kłamstw - niestety w tym wypadku "demokratyczne" poglądy pana Pampucha się kończą.
oczywiście, polemizować można bo i tak admin usuwa niewygodne dla niego wątki..
radio i portal są prywatne a TV MOK finansowana z kasy miasta, więc nie można porównywać!
obejrzyjcie wywiad z Kacperkiem , widać jak na dłoni rzetelne przygotowanie merytoryczne i polot w posługiwaniu się j.polskim
obejrzyjcie wywiad z Kacperkiem , widać jak na dłoni rzetelne przygotowanie merytoryczne i polot w posługiwaniu się j.polskim
Ja jestem tylko jeden, a mnie nie musi za nic przepraszać.
CZY w tym radiu usłyszymy inny temat nisz referendum to jusz jest załosne .W tym radiu niema nic ciekawego a muzykę kturą gracie to możecie wsadzic sobie głeboko w du.......e
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!