metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Meme ~Meme (Gość)15.01.2023 20:04

Teraz tak piszecie, a i tak polecicie pierwsi na Chojniaka głosować, bo na PO nie zagłosujecie, bo Was okradną, a na PiS to już w ogóle. Więc powiecie że Chojniak mniejsze zło.

96

goœć_adam ~goœć_adam (Gość)15.01.2023 21:45

Czego mam pozbawić moich chorych, niepełnosprawnych rodziców, żeby zapłacić podwyższone opłaty? Ciepła? Dziękuję gorąco pełnosprawnym rajcom miejskim :(

100

goœć_adam ~goœć_adam (Gość)15.01.2023 21:45

Czego mam pozbawić moich chorych, niepełnosprawnych rodziców, żeby zapłacić podwyższone opłaty? Ciepła? Dziękuję gorąco pełnosprawnym rajcom miejskim :(

100

Zostań z nami! ~Zostań z nami! (Gość)15.01.2023 18:35

Gdyby nie pan Krzysztof to byście już dawno z głodu padli. Jest to najlepszy prezydent i jako człowiek jest bardzo miły. U mnie i u moich znajomych ma zawsze poparcie.

323

Hmmm ~Hmmm (Gość)14.01.2023 22:01

Protesty, protestami, a karawana jedzie dalej. Kredyt sam się nie spłaci.
Ludzie pokrzyczą, emocje opadną, a prezes cieplowni weźmie sobie zasłużoną premię za wyniki finansowe.

294

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)16.01.2023 07:47

Nie czuję ulgi ale muszę powiedzieć że nie głosowałem na pana Chojniaka. Z przykrością muszę stwierdzić że pan prezes od ciepłowni te wszystkie pieniążki to zarobił z naszych podatków, komisarz tylko komisarz sprawę załatwi bo niedługo zaczną pracować niszczarki i z okaże się że wszystko było zgodne z przepisami

102

Pani Prezydent!!! ~Pani Prezydent!!! (Gość)15.01.2023 13:17

Ja proponuję, żeby po godzinie manifestacje przenieść pod siedzibę PiS. Gdzie jest Antonio? Dlaczego "swojego" miasta nie broni? Przecież URE, należące do PiS-u podpisało takie podwyżki dla mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego, więc pół jest winy ekipy Chojniaka, a drugie pół PiS-u.

128

Dhdhd ~Dhdhd (Gość)15.01.2023 23:31

Nie dajcie się skłócić! Nie, że ulgi dla samotnych i na rencie. Ulga dla wszystkich albo dla nikogo!

122

do Marcysia ~do Marcysia (Gość)15.01.2023 19:08

Obrażają pana Prezydenta imiennie we wcześniejszych wpisach i Pani nie interweniuję,a na słowo Pryncypał się czepiasz jak nie wiadomo o kogo chodzi.Trochę rozumu by się zdało.

210

go?ć_ewa ~go?ć_ewa (Gość)16.01.2023 10:02

Puki będzie żył czlowiek powiozany z ubeciom i komunizmem to będzie jeszcze źle i tyle w temacie pozdrawiam

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat