metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)14.01.2023 23:20

Z pewnego źródła wiem, że szykuje się DUUUUUŻA kontrola naszej władzy ???? będzie o nich głośno!

202

Kawaler ~Kawaler (Gość)15.01.2023 18:40

Żyje już 36 lat ale nic nie słyszałem o tej podwyżce a mieszkam w bloku z mamą od zawsze.

25

jest źle ~jest źle (Gość)15.01.2023 13:45

A w Elblągu można dostać wsparcie na ciepłownictwo z Unii Europejskiej, można, a w Piotrkowie nie , bo po co ,przecież kocham Piotrków .https://epec.pl/o-nas/wsparcie-ue/

151

Rzuć palenie ~Rzuć palenie (Gość)15.01.2023 18:06

Jak się nie ma na ogrzewanie to niestety ale trzeba siedzieć w domu w kurtce. Mieszkam w bloku i stać mnie na ogrzewanie bo nie palę papierosów a na to idzie bardzo dużo pieniędzy.

511

Konsument ~Konsument (Gość)15.01.2023 18:55

A to że pizza podrożała i sosy to dlaczego nie poruszycie tematu? I to w każdej pizzeri już nie mówiąc ile kosztuje z podwójnym serem i dowozem. To jest jakiś żart?

38

Pitero ~Pitero (Gość)15.01.2023 19:00

Drodzy Piotrkowianie, niech ktoś przypomni, jak piotrkow glosowal w 2015 i 2019 roku, jakie było procentowe poparcie dla obecnej władzy rządowej?
Chcieliście dobrej zmiany, UE i jej pieniadze wam śmierdziały, to teraz władza wam się odwdzięczyła. Gratuluje

87

emeryt ~emeryt (Gość)15.01.2023 10:26

Całe swoje życie uczciwie pracowałem. Teraz jestem na emeryturze. Jestem człowiekiem schorowanym. Nie chcę abym poprzez kosmiczne podwyżki opłat za ciepło (zaakceptowane przez władze miasta Piotrkowa Tryb.) musiał szukać jedzenia po śmietnikach czy być osobą bezdomną.

225

to jest ten czas ~to jest ten czas (Gość)15.01.2023 19:32

Bierzcie przykład z Sulejowa. Tam też na ponad rok przed wyborami protestami i marszami otworzono oczy mieszkańców, a następnie w wyborach zmienili burmistrza. Z sejmem jesienią należy zrobić też całkowitą ich wymianę.

151

Nusia ~Nusia (Gość)15.01.2023 18:36

Podwyżki były od zawsze. A tego że macie większą wypłatę od nowego roku to już nie napiszecie?

316

bn ~bn (Gość)15.01.2023 12:43

Manifestacja ma pokazać jaka jest niegospodarność prezydenta Chojniaka w kwestii wyboru budowy bez żadnego dofinansowania z zewnątrz ciepłowni opalanej tylko przez gaz. To technologia z przed trzydziestu lat ,już się odchodzi od gazu w niedalekiej perspektywie czasowej gaz jak węgiel będzie zabroniony jako opał .https://www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/bedzie-zakaz-kotlow-gazowych-wiadomo-od-kiedy-aa-ucog-kn1R-UG2c.html

123

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat