Z pewnego źródła wiem, że szykuje się DUUUUUŻA kontrola naszej władzy ???? będzie o nich głośno!
Żyje już 36 lat ale nic nie słyszałem o tej podwyżce a mieszkam w bloku z mamą od zawsze.
A w Elblągu można dostać wsparcie na ciepłownictwo z Unii Europejskiej, można, a w Piotrkowie nie , bo po co ,przecież kocham Piotrków .https://epec.pl/o-nas/wsparcie-ue/
Jak się nie ma na ogrzewanie to niestety ale trzeba siedzieć w domu w kurtce. Mieszkam w bloku i stać mnie na ogrzewanie bo nie palę papierosów a na to idzie bardzo dużo pieniędzy.
A to że pizza podrożała i sosy to dlaczego nie poruszycie tematu? I to w każdej pizzeri już nie mówiąc ile kosztuje z podwójnym serem i dowozem. To jest jakiś żart?
Drodzy Piotrkowianie, niech ktoś przypomni, jak piotrkow glosowal w 2015 i 2019 roku, jakie było procentowe poparcie dla obecnej władzy rządowej?
Chcieliście dobrej zmiany, UE i jej pieniadze wam śmierdziały, to teraz władza wam się odwdzięczyła. Gratuluje
Całe swoje życie uczciwie pracowałem. Teraz jestem na emeryturze. Jestem człowiekiem schorowanym. Nie chcę abym poprzez kosmiczne podwyżki opłat za ciepło (zaakceptowane przez władze miasta Piotrkowa Tryb.) musiał szukać jedzenia po śmietnikach czy być osobą bezdomną.
Bierzcie przykład z Sulejowa. Tam też na ponad rok przed wyborami protestami i marszami otworzono oczy mieszkańców, a następnie w wyborach zmienili burmistrza. Z sejmem jesienią należy zrobić też całkowitą ich wymianę.
Podwyżki były od zawsze. A tego że macie większą wypłatę od nowego roku to już nie napiszecie?
Manifestacja ma pokazać jaka jest niegospodarność prezydenta Chojniaka w kwestii wyboru budowy bez żadnego dofinansowania z zewnątrz ciepłowni opalanej tylko przez gaz. To technologia z przed trzydziestu lat ,już się odchodzi od gazu w niedalekiej perspektywie czasowej gaz jak węgiel będzie zabroniony jako opał .https://www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/bedzie-zakaz-kotlow-gazowych-wiadomo-od-kiedy-aa-ucog-kn1R-UG2c.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!