Nareszcie w komentarzach wypłynęła sprawa "leczenia" i przyjmowania przez techników dentystycznych. Nie sprostują,ze nie są lekarzami,gdy ktoś mówi do nich "pan,pani doktorze". A to jest karalne. To tak jakby sekretarka w sądzie prowadziła sprawe,bo ...
Pan Wachowicz i Pani Wachowicz są technikami dentystycznymi i w ogóle nie powinni dotykać się do pacjenta,a jeśli to robią ,to takie sytuacje powinny być zgłoszone na policje i żądać odszkodowania.
Dziwne,że tyym problemem,czyli technik dentystyczny podszywający się pod instytucje-lekarz,jeszcze nie zajęło się TVN 24 lub inna telewizja.
zauważcie, że robicie reklamę dentystom! można przeczytać w sieci o dobrych a ten temat uważam za zbędny. Takie coś to w MAGLU może być
świetny nick :D
A mam dentyste co swietnie usuwa i druga osobe,co po wyjsciu z gabinetu nie mozna rozpozbac czy odbudowany zab jest z plomba czy swoj naturalny. I nie powiem,bo mi termin zajmiecie.
Jak najdalej od Szlendak! Strata czasu, zdrowia, nerwów i pieniędzy!
Co tu duzo mowic i pisac u mnie numer jeden to Happy Dent i dr. Pawel Gniewaszewski. Przetestowalem kilku stomatologow w Piotrkowie i tylko on byl w stanie "wyleczyc" mnie z mojej fobii przed dentystami co nie udalo sie inne dentyscie przez przeszlo 30 lat. Kompetentny, mily i zyczliwy w stosunku do pacjenta. Co najwazniejsze wszystkich pacjentow traktuje tak samo i nie ma dla niego znaczenia czy leczy sie on prywatnie czy na NFZ.
A czy tych prywatnie wpisuje potem jako wyleczonych na NFZ? To częsta praktyka u lekarzy leczących na NFZ.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!