Jak to mowi przyslowie:"Jeszcze sie taki nie narodził,co by wszystkim dogodził"
Miarą wartości dentysty jest to, czy umie on zrobić protezę. Według mnie w Piotrkowie tej sztuki dotąd nikt jeszcze nie opanował. Smutne.
Lek. stom. Piotr Frankowski to prawdziwy stomatolog z pasją. Polecam wszystkim.Teraz podobno przyjmuje na Szklarskiej.
Ja polecam gabinet stomatologiczny w przychodni ER-MED. Przyjmuje tam dr Rafal Stefaniak mily, uprzejmy, dokładny dentysta. Polecila mi go znajoma z która leczyla zeby w instytucie stomatologii w Łodzi gdzie PAN doktor tez przyjmuje i cieszy się bardzo dobra opinią. Ja skorzystalam i jestem również zadowolona wiec mogę polecic.
dr Rafał Stefaniak to mój dentysta! miły i profesjonalny lekarz godny polecenia. Cała moja rodzina odwiedza jego gabinet. Wszyscy jesteśmy zadowoleni.
O idealnego dentystę jest niemal tak trudno jak o dobrego fryzjera. Prawie każdemu zdarza się coś, co kwalifikuje się do reklamacji i poprawki. Dobrze jeśli lekarz jest sympatyczny, ale najważniejsze są jednak umiejętności. Potrzebna jest dokładność, precyzja i dobry wzrok, w związku z czym niektórym należałoby zalecić wizytę u okulisty. Unikajmy gabinetów, w których ceny są wyższe niż przeciętnie, bo za tym niekoniecznie idzie wyższa jakość usług, lecz po prostu zwykła chciwość.
Czy zawsze dostajemy paragon z kasy fiskalnej, jeśli oczywiście takową mają? Pani w kiosku sprzedając gazetę za 1,20zł przeprowadza tę "transakcję" przez kasę fiskalną, a dentysta kasując 120zł za malutką, prostą plombę nie ewidencjonuje tego nigdzie...
Dentyści mają teraz duże wymagania pieniężne, wymagajmy więc również od nich, aby to co zrobią trzymało się, wyglądało i nie przeszkadzało.
Dobry dentysta to szczoteczka do zebow+pasta 2xdziennie i kontrola co trzy miesiace,a zadziwimy niejednego dentyste,ze nie zarobi na nas.
Kurcze,jestem w szoku co za info.Wiesz akurat po pierwsze nie proteza tylko zlamana na cukierku 4 :)
Po drugie tym zajmuje się u nich dentysta (opracowanie zeba)
Dzieki za info,Nie wiedziałam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!