bo ludzka głupota brzmi ;a po co mam czekać na rejonie jak wieczorem od razu wyleczą !!!
Ja nie chcę nic mówić, ale żeby do jasnej cholery w mieście liczącym jakieś 80 tys ludzi działały dwa szpitale na zmianę i to jeszcze tak logicznie rozdzielone to chyba można by zgłosić do programu typu absurdy PRL-u czy coś na tą nutę>
Czy Strefa FM może chociaż raz podać pełną i rzetelną informację, aby nie wprowadzać słuchaczy w błąd???!!!
"W każdy 3, 6, 9... i kolejny dzień miesiąca będący wielokrotnością cyfry 3, taki dyżur pełni szpital przy Roosevelta."
Szpital Rejonowy przy ul. Roosevelta pełni również dyżur w dniu 31. - oczywiście w tych miesiącach, które mają 31 dni, a więc: styczeń, marzec, maj, lipiec, sierpień, październik i grudzień.
A w poradniach nie lepiej. Tam przychodzi codziennie kilkadziesiat "stalych klientow" i od samego rana truja tylki personelowi bo nie maja co robic w domu to siedza tam i opowiadaja o swoim zdrowiu po pol godz i to o takich pierdolach co normalny czlowiek nie zwraca uwagi. Ok, mowicie ze starsi ludzie potrzebuja opieki ale blokowanie kolejki na pol godz bo chce sobie zmierzyc cisnienie, pogadac o diecie ktora dobrze zna, zapytac o 69 innych rzeczy i opowiedziec dokladnie całą sage rodzinna personelowi ktory ma i tak kilka razy za duzo spraw na raz, to chyba jest chore! I te pielegniarki nie moga ich nawet wyprosic... Za 950 zl miesiecznie. Wspolczucie i wyrazy szacunku!!!
to prawda !!siedząc z dzieckiem w poczekalni to fakt że można się obsłuchać o różnych problemach emerytów [szacunek ]blokowanie kolejki bo "tylko o coś zapyta " i pół godzinki w gabinecie !
Ten "lekarz" Piotr Magrzyk to p... :/ dzis mnie nie przyjal ze skrecana kostka bo jak powiedzial powinienem isc do lekarza pierwszego kontaktu (a ze jest sobota to dopiero za 2 dni w poniedzialek) :/ Trzymaja takich w tym szpitalu a pozniej sie dziwia ze taka opinia jest o chirurgi w Piotrkowie :/ Pewnie znow jakas rodzina dyrektora :/ Porazka :/
Pewnie powiedział Ci że potrzene jest skierowanie od lekarza rodzinnego
?
Co Ty piszesz... skierowanie mam miec na skrecona kostke?? :/ czyli jak w sobote skrecilem noge mam czekac na skierowanie do poniedzialku... i dopiero na chirurgie?? pozdro
a gdzie masz swoją podstawową opiekę zdrowotna? to ona powinna zapewnić ci pomoc w sobotę,niedzielę, świeta, a jeśli sobie nie poradzi to wezwać pogotowie i wysłać do szpitala!! żeby od razu złościć się i oskarżać trzeba mieć konkrete argumenty a nie "widzimisię"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!