metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)31.12.2016 19:40

Ale KRAK kracze tylko nie wie o czym, a konkretnie - gdzie została przeniesiona poradnia urologiczna z ul. Dmowskiego ??? tego do tej pory nawet Dyr. ZOZ-u nie wie nie mówiąc o lekarzach, ulica, nr posesji (budynku), nr telefonu?? Pisze to pacjent który czekał pół roku na wizytę i na drzwiach zastał tylko kartkę z informacją o likwidacji i jakiś adresach i telefonach nie mających pokrycia w rzeczywistości.

60

alejaja ~alejaja (Gość)31.12.2016 21:57

Przychodnie mają kontrakty, ale przychodnie są nie do uchwycenia bo latają za pacjentami i niemożliwość ich zastać bo codziennie są w innym miejscu. Co za różnica czy mają kontrakty jak są nieuchwytne, nie było kontraktów to chociaż sobie popatrzałem na swoja umiłowaną przychodnie przy ulicy Dmowskiego..

20

koko ~koko (Gość)01.01.2017 08:52

A oddziału dziecięcego w szpitalach nadal ni ma!

60

Kaśka z SM ~Kaśka z SM (Gość)01.01.2017 13:11

A kiedy zabiorą nam przychodnie z Dmowskiego? Gdzie przeniosą moją Panią Doktor? A gdzie będę chodziła na rehabiltacje skoro na Dmowskiego mam o krok!? Mam SM i coraz trudniej mi zejść po schodach a co dopiero jechać na drugi koniec miasta na ćwiczenia! Przez prawie 30lat mam tutaj przychodnie a ktoś chce to wszystko przenieść.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat