metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kaśka z SM ~Kaśka z SM (Gość)01.01.2017 13:11

A kiedy zabiorą nam przychodnie z Dmowskiego? Gdzie przeniosą moją Panią Doktor? A gdzie będę chodziła na rehabiltacje skoro na Dmowskiego mam o krok!? Mam SM i coraz trudniej mi zejść po schodach a co dopiero jechać na drugi koniec miasta na ćwiczenia! Przez prawie 30lat mam tutaj przychodnie a ktoś chce to wszystko przenieść.

20

koko ~koko (Gość)01.01.2017 08:52

A oddziału dziecięcego w szpitalach nadal ni ma!

60

alejaja ~alejaja (Gość)31.12.2016 21:57

Przychodnie mają kontrakty, ale przychodnie są nie do uchwycenia bo latają za pacjentami i niemożliwość ich zastać bo codziennie są w innym miejscu. Co za różnica czy mają kontrakty jak są nieuchwytne, nie było kontraktów to chociaż sobie popatrzałem na swoja umiłowaną przychodnie przy ulicy Dmowskiego..

20

obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)31.12.2016 19:40

Ale KRAK kracze tylko nie wie o czym, a konkretnie - gdzie została przeniesiona poradnia urologiczna z ul. Dmowskiego ??? tego do tej pory nawet Dyr. ZOZ-u nie wie nie mówiąc o lekarzach, ulica, nr posesji (budynku), nr telefonu?? Pisze to pacjent który czekał pół roku na wizytę i na drzwiach zastał tylko kartkę z informacją o likwidacji i jakiś adresach i telefonach nie mających pokrycia w rzeczywistości.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat