metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xxxx ~xxxx (Gość)05.12.2017 06:58

Zaczęła się kampania wyborcza dla radnego szpitala.

183

gosciu ~gosciu (Gość)05.12.2017 10:54

"Podczas uroczystości wielokrotnie podkreślano, że otrzymanie certyfikatu to zasługa pracowników szpitala." a pracowników w szpitalu dyrektor ma w głębokim poważaniu traktując ich jako największe zło

131

gość ~gość (Gość)05.12.2017 11:25

Bylam na sorze I widzialam jak lekarka poniza ratowniczke medyczna,ze ta poprosila o rozmowe z rodzina.Tragedia

100

. ~. (Gość)05.12.2017 12:12

Tu trzeba krzyczeć na cały świat .Ten szpital ma pacjentów w d..... Lekarze na ,,SORze"bez empatii .W środę 29 listopada przywieźli pacjentkę z rakiem jelita w okropnych bólach około godz.17 .O godz. 21 kobieta nadal leżała na korytarzu na ,,SORze"i jęczała z bólu.Czy to nie bandytyzm? Za to dostaje pan dyrektor premie a szpital certyfikaty.

120

realista ~realista (Gość)05.12.2017 07:29

Omijać ten szpital z daleka! Brak specjalistów i osób chętnych do pomocy drugiemu człowiekowi! Patrzą tylko żeby kasę im dać a leczyć za grosz nie potrafią! Już dawno powinni to zamknąć! Moi znajomi z Piotrkowa i okolic omijają ten szpital z daleka, ja również. Jeśli ktoś chce się leczyć to odradzam ten szpital, bo mogą tylko zaszkodzić!

204

gość ~gość (Gość)05.12.2017 16:15

Śmiechu warte, odmówiono mi udzielenia pomocy przy obfitym krwotoku. Najpierw rejestratorka w SOR nie wiedziała jak mnie zapisać, po 40 minutach, kiedy podszedłem była już inna i kiedy zapytałem kiedy będzie chirurg, bo zaczyna krew przesiakac przez ubranie, opatrunki i lecieć po ciele, dopiero łaskawie mnie zarejestrowano. Przyjął mnie konował a nie lekarz, zszył bez znieczulenia. Nastepnego dnia, kiedy wróciłem, bo krwotok się powtórzył, odmówiono mi udzielenia pomocy, bo to nie ich obowiązek i proponują jechac do innego szpitala... Trafiłem prywatnie do innego chirurga, 30 minut i było po krwawieniu i z opatrunkiem, saczkami... Takze chirurgia i SOR to jak dla mnie porażka, a nie spełnienie surowych wymogów...

80

Ziutek ~Ziutek (Gość)05.12.2017 13:47

Jak dla mnie niezasłużenie, brak empatii na Sorze, na oddziale brak opieki medycznej, chory lezy i czeka , nie wiadomo na co , tzn wiadomo na kasę....Umieralnia, uciekać trzeba jak najszybciej !!

63

gość ~gość (Gość)05.12.2017 17:08

Ten certyfikat to jakiś żart na prima aprilis czy co wszyscy wiedzą w całym województwie że to najgorszy szpital i należy to omijać szerokim łukiem a neurologia to już kompletna porzazka

80

~PT ~~PT (Gość)05.12.2017 12:23

Jak zawsze. Żadne zdjęcie niepodpisane. Domyśl się człowieku...

51

PTb@ ~PTb@ (Gość)05.12.2017 23:03

To chyba jakiś żart???! Czytając takie rzeczy przecieram oczy ze zdumienia! Obsługa tego szpitala pozostawia wiele do życzenia a brak LEKARZY specjalistów świadczy o tym, że już dawno powinni go zamknąć dla bezpieczeństwa potencjalnych pacjentów. O chamach i konowałach oglądających się tylko na łapówę nie wspomnę.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat