To państwo pisowskie rozlatuje się na całego. Węgla nie ma , ceny kosmos, drukują pieniądze na całego inflacja nie znana od 30 lat
Polska w ruinie. Pis realizuje obietnice z 2015 roku. Inflacja 16.1 proc, Polacy ubożsi. Za rok pakować się.
Starosta jest od wiele lat z PSL i to oni doprowadzili do długu za który psl powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Włos się na głowie jeży kiedy się patrzy na to, co PiS wyrabia ze szpitalami będącymi w zarządzie powiatów, które nie są pod kontrolą PiS. Jeśli to miała być zemsta za głosowanie np. na PSL, to po prostu ręce opadają. Z drugiej strony, przekazanie szpitali pod nadzór wojewodów podlegających bezpośrednio premierowi wywodzącemu się z PiS, to doskonała okazja do zajmowania się wyłącznie tym, co wielu starostów uwielbia najbardziej: a to ze strażakami, a to z kołami gospodyń wiejskich, a to z producentami "regionalnego" chleba, a to wytwórcami "regionalnych" kartofelków lub "regionalnych" buraków zasmażanych. Jakby chleba, kartofelków i buraków nie jedli w innych regionach.
Za całe zło w placówce pcmd odpowiada starostwo-starosta z doradcami. Całe kierownictwo i dyrekcja pcmd aktualna jak i była wraz z emerytami którzy przy zamykaniu placówki znów do pracy na kilka godzinek. Złodziej złodziejem będzie cale życie co jie Pioterooo
Zlikwidować NFZ do nich składki idą a nie płacą szpitalom adekwatnie. Co to za dziadostwo pisowskie
A ja mam to wszystko w d.... . Guzik mnie obchodzi pod kogo podlegają i będą podlegać piotrkowskie szpitale. Najważniejsze, żeby pracowali w nich lekarze fachowcy z prawdziwego zdarzenia, bo z kim rozmawiam w tym temacie, to często słyszę, że wolałby być operowany w Łodzi lub Bełchatowie.
Moi drodzy. Szpital kiedyś działał. Była kardiologia, chirurgia położnictwo i ginekologia . Może nie był wybitny ale działał. Działał do momentu jak nie zaczął majstrować przy nim pan starosta . Dwa oddziały które maja zarobić na całą administracje (pediatria i położnictwo )która jest "tratwą" dla koleżków z PSL ? każdy kto troszkę zna się na finansach wie że to utopia. Ilu już tam było dyrektorków ? Jakie dostali odprawy?
Dramat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!