Ale o co chodzi? Jaką emerytura dla prezydenta? Wyjaśnij co nieco.
A to taki dowcip z koszar ZOMO czy z "Faktów i mitów ?
Ludzie czy wy w ogóle jesteście tak głupi i naiwni bo trzeba wysłać może odezwę do mieszkańców by się z tym zapoznała.To pseudo katolik obstawiony ateistami i komunistami(patrz spółki miejskie),ale jego podarki z naszych pieniędzy robią to o co mu najbardziej chodzi,to wybory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Do ciekawa" włącz piotrkowskie informacje telewizyjne z środy-7.XI.2012 i tam zobaczysz jak emeryci dają złotą odznakę zasłużonego emeryta czyli wysyłają K.Ch. na emeryturę. Trochę poczucia humoru i domyślnego myślenia
Ech ludzie, wyluzujcie, trochę więcej dystansu. Kawał może i prostacki, ale ma tę zaletę, że jest zrozumiały praktycznie dla każdego (poza tymi nielicznymi, którzy nie wiedzą, skąd skrót KUL). Sam bym takiego co prawda na forum nie napisał, ale rozbawił mnie.
A dla święcie oburzonych mam dwa dowcipy z górnej półki - ot, taki wysublimowany humor, gdzie trzeba mieć też troszkę wiedzy:
- Dlaczego informatycy często mylą Halloween z Bożym Narodzeniem?
- Bo 31 OCT = 25 DEC
- Proszę, narysuj mi kotka... - powiedział Mały Książę do Erwina Schrodingera.
I jak? Przyznać się uczciwie, kto zrozumiał choć jeden z nich? A kto obydwa?? Więc może jednak bliżej niektórym do dowcipów u kulwach i kulwysynach? :)
Czy ty naprawdę musisz ględzić w każym wątku?
I jeszcze to twoje poczucie humoru z górnej półki, niskie masz regały.
Przyznaj się, zrozumiałeś o regałach ?
Zrozumiałem aluzję. Tylko ja mam pewien dystans, i nie bulwersuję się tylko dlatego, że coś jest "niepoprawne politycznie". A kawał ma być po prostu śmieszny (bo i tak każdy kogoś obraża). Znam ich całe mnóstwo z rozmaitych kategorii, ale opowiadam rzadko i tylko starym znajomym. Bo najgorzej, gdy ktoś nie zrozumie, albo co gorsza, się zbulwersuje. Niestety, coraz więcej ponuraków i obrażalskich...
Tak artykuł to kompletna bzdura! Sama jestem uczennicą SPSK i wiem że jest inaczej niż przedstawia to ten artykuł!"Uczniowie liceum i gimnazjum katolickiego nie mają się gdzie uczyć, nie chodzą do szkoły." Co to w ogóle za brednie? Uczniowie mają się gdzie uczyć i chodzą do szkoły tak jak młodzież z innych szkół! Po prostu chwilowo szkoła została przeniosiona do starego budynku ot co... Nie ma w tym żadnej sensacji a kiedy tylko zostaną uporządkowane sprawy związane z adaptacją budynku młodzież wróci do szkoły mieszczącej się przy ulicy Sienkiewicz 9.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!