metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.04.2013 21:50

moim zdaniem ten artykuł niema sensu . Ponieważ nigdy nie narzeka na miejsce nauki . Wgl my sie cieszymy że mamy gdzie sie uczyć . Pani dyrektor niczemu nie zawiniła . Zrobiła co musiała . I cieszymy sie bardzo z tego powodu .

00

matka przełożona ~matka przełożona (Gość)10.11.2012 11:57

Każden jeden, któren bliźniemu swemu trudność czyni i kłody rzuca pod wychowanie katolickie dziatwy narodu polskiego, nie jest godzien dostąpienia Bram Królestwa Niebieskiego.
Albowiem Królestwo to do czystych duchem i sercem należeć będzie.
A niegodziwości wasze spisane będą i na Sąd Ostateczny zawezwani będziecie.
Szczęść Boże!

01

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)10.11.2012 12:02

"matka-przelozona" napisał(a):
matka przełożona

Wesołych Świąt i przestań spamować!

00

assa ~assa (Gość)10.11.2012 13:26

"...Rektoratowi..." ????????????????????????????????????????????????????????????????????? :)))))

10

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)10.11.2012 13:31

"prowadzona przez panny dominikanki)
Co drogie siostry , kasy mało ??
ładnie to tak zabierać innym "chleb" ?
Zajmijcie się czymś innym niż uczeniem. Biedni są ,potrzebujący...
PEWNIE KASE Z MIASTA DOSTANIECIE ?

Dostaniecie a pozniej będziecie namawiać lud z ambony,aby głosować na Wielebnego ... Jaki on dobry itp ?
Mój Boże..

00

Coś czuję ~Coś czuję (Gość)10.11.2012 13:50

Coś czuję w tych kontrolach pożarniczych i sanepidu brudny kciuk pewnego człeka z ulicy Pasaż Rudowskiego. A tak swoją drogą to ciekawe, że jedni katolicy nie potrafią się dogadać dla dobra mlodzieży z drugimi katolikami. Czyżby chodziło o forsę na remont i utrzymanie budynków? Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o forsę. Czy się mylę? A tak w ogóle to budynek przy Stronczyńskiego wymaga konserwatorskiej opieki i funduszy. Czyżby w Piotrkowie nie istniał konserwator zabytków? Wydaje mi się, że nie, bo to co dzieje się ze Starowarszawską jest sprawą do prokuratora. Oczywiście wszystko jest zgodne jak to piszą z literą prawa. Najlepiej podobalo mi się jak w Piotrkowskich Informacjach Telewizyjnych pokazali nadawanie honorowej emerytury Prezydentowi Miasta, a następnie jak rzekomo prawicowy prezydent siedzi obok, w dobrej komitywie z rzekomo lewicowym posłem. To się nazywa przyjażń ponad podziałami. I bardzo mnie rozrzewnił lewicowy poseł na balu emerytów i rencistów jak im życzył wyższych dochodów, a co on w sejmie robi w tym kierunku, aby im ulżyć w starości i chorobie. Sam piotrkowski "miut z uha".

00

hehehehe ~hehehehe (Gość)10.11.2012 14:26

Jak mówimy o studentkach Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego? - Kulwy. A o studentach - Kulwysyny.

10

miara ~miara (Gość)10.11.2012 15:01

A przyjrzyjcie się szkołom powszechnym-świeckim,zobaczcie w końcu to, co jest do zobaczenia w szkołach (oczywiście nie wszystkich)!
Jesteście naiwni, bezmyślni sądząc, że problem jest tylko w szkołach ,,kościelnych". Więcej głupków na górze=wiecej głupków na dole.

10

sklave sklaveranga10.11.2012 16:04

No to jak to jest z tym niżem demograficznym panie prezydencie???
Pan szkoły zamyka, nauczycieli zwalnia.....no to skąd kościół bierze tylu uczniów by nowe szkoły otwierać.
Znaczy się co łatwiej taką szkołę zastawić czy może kredyt otrzymać?????
http://sklave.manifo.com/

00

Urszula ~Urszula (Gość)10.11.2012 16:23

"hehehehe" napisał(a):
Jak mówimy o studentkach Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego? - Kulwy. A o studentach - Kulwysyny.

Jak czytam twoje wypociny to widzę, że w PRL-u zrobili z twojego mózgu lasowane wapno. I nie do śmiechu mi z twoim żałosnym komentarzem.

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat