Przecież to jest śmieszne. Szkoły Rawita, Gabor itp. Znam kilka osób, które zdobyły w tych pseudo szkołach maturę, a nie wiedzą co to jest potęga, pierwiastek, funkcja kwadratowa, nie czytali lektur, nie wiedzą kim jest Wisława Szymborska, Mickiewicz, nie są w stanie zacytować żadnego ani jednego wersu z wielkich dzieł. I tacy ludzie maja maturę, a dlaczego? Chyba nie muszę pisać...
...to i tak tylko czubek góry lodowej!Ale dobrze, że chociaż tyle ktoś wreszcie dostrzegł!
Jak szkoła, w której nie ma w programie nauczania tak podstawowych przedmiotów jak m.in. MATEMATYKA !!! moze mieć prawa NORMALNEJ SZKOŁY?!..... itp, itd.....
A ja słyszałem, że z Rawity nauczyciele nagminnie odchodzą, gdy tylko zorientują się ,co jest grane! Rozmawiałem z rodzicami mojego kolegi który tam chodzi i potwierdzili te informacje. Dlatego nie ma tam tylu przedmiotów i wszystko wyglada tak,jak wyglada. Smutne, ale prawdziwe :-( :-(
To wcale nieprawda co ludzie mówią o tej szkole!!!Słyszeć a widzieć i być w szkole to duża różnica !!!Nie powtarzajcie plotek i bzdur bo to z waszej strony świadczy tylko o waszym ograniczeniu!!"mała szkoła duży rozgłos""duża szkoła mały rozgłos".
to nie jest sprawa kuratorium ... więc siedz
wiecie co . ta szkoła jest po to by czegoś sie nauczyć . w innych szkołak nie czekają na uczniów którzy czegoś nie rozumieją . No co nie znasz 1 rok , 2 rok i co później 17 bo nauczyciele nie mieli czasu wytłumaczyć . Raiwta to dobra szkoła mało osób w klasie i Pani ma czas aby wytłumaczyć każdemu z kolejna .
moja szkola jest spoko i wychowawca nie bendzie o o nie zamknA nam tego co kochamy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!