Ci ktorzy tylko potrafia krytykowac raczej za duzo o Rawicie nie wiedza. ja chodze do tej szkoly i nie mam nic do zarzucenia. Co wy sie tak doczepiliscie do tej szkoly?! Co was to interesuje czy ktos zda w tej szkole czy nie... wy juz chyba nie macie co robic. Przeciez jak komus sie nie podoba to nie musi chodzic do naszej szkoly ! a czemu wy tylko umiecie rozpowiadac plotki ? nie chodzicie do tej szkoly?? to co was to interesuje ? A czemu nie potraficie wejsc do naszej szkoly i powiedziec nam to prosto w oczy?? Dla mnie ktos kto chodzi do naszej szkoly i opowiada jakies bzdury nie powinien do nas chodzic!! bo to trzeba byc naprawde cofnietym zeby chodzic i mowic jakies glupoty o wlasnej szkole!!
wiecie co jestescie bezczelni odwalcie sie od niej czemu nie wejdziecie i nie powiedzie tego nam prosto w oczy egzaminy to kolejne plotki jakie zupki? i paznokcie oraz papierosy ludzie opanujcie dalna mnie to juz [cenzura] tego to nasza szkola my o nia dbamy a nie ktos?? ludzie przejrzyjcie swiatem 1 wiek a nie may od tego szkle i was to gowno noech nie obchodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!