metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Olii ~Olii (Gość)28.02.2009 18:29

Ci ktorzy tylko potrafia krytykowac raczej za duzo o Rawicie nie wiedza. ja chodze do tej szkoly i nie mam nic do zarzucenia. Co wy sie tak doczepiliscie do tej szkoly?! Co was to interesuje czy ktos zda w tej szkole czy nie... wy juz chyba nie macie co robic. Przeciez jak komus sie nie podoba to nie musi chodzic do naszej szkoly ! a czemu wy tylko umiecie rozpowiadac plotki ? nie chodzicie do tej szkoly?? to co was to interesuje ? A czemu nie potraficie wejsc do naszej szkoly i powiedziec nam to prosto w oczy?? Dla mnie ktos kto chodzi do naszej szkoly i opowiada jakies bzdury nie powinien do nas chodzic!! bo to trzeba byc naprawde cofnietym zeby chodzic i mowic jakies glupoty o wlasnej szkole!!

00

miniu<3> ~miniu<3> (Gość)02.03.2009 23:35

wiecie co jestescie bezczelni odwalcie sie od niej czemu nie wejdziecie i nie powiedzie tego nam prosto w oczy egzaminy to kolejne plotki jakie zupki? i paznokcie oraz papierosy ludzie opanujcie dalna mnie to juz [cenzura] tego to nasza szkola my o nia dbamy a nie ktos?? ludzie przejrzyjcie swiatem 1 wiek a nie may od tego szkle i was to gowno noech nie obchodzi.

Moderator: 1. Prosimy uważać na język 2. Prosimy nie odkopywać starych tematów - blokuję.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat