Dziękuję :-) Polityka tej strony jest chyba taka:
im więcej kłótni tym większe zainteresowanie. Tak jak w durnych reality-show bądź w serialach. Kłócą się? O której leci? Dobra, dzisiaj oglądam.
I tak jest również z forum. Ludzie wchodzą, żeby namącić. A twórcy forum kasują komentarze, które pokazują prawdę bo nie wiem... Prawda w oczy kole, nikt nie lubi prawdy. E-piotrków od zawsze usuwa komentarze, które nie przypadły im do gustu. Ciekawe czy mój też usuną :-) Pozdrawiam e-piotrków hehe:-)
Miło poczytać, że w końcu ta instytucja zajęła się odpowiednią dla nich sprawą. Po to właśnie jest policja, żeby łapać awanturników, przestępców i złodziei.
Bo to jest tak: Malinowski ukradł rower Kowalskiemu. Następnego dnia całe miasto wiedziało, ze Malinowski i Kowalski są zamieszani w kradzież roweru.
masz racje moje komentarze pojawiały się ale tylko czasami
Dokładnie! Zgadzam się z Tobą. Bezczelnie usuwaja komentarze pokazujące prawdę, a zostawiają tylko głupie komentarze i kłótnie pomiędzy forumowiczami, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia, tylko podjudzają i wszczynają kłótnie, żeby wywołać dyskusję! Zauważmy, że pod wieloma artykułami jest kilkadziesiąt komentarzy, a wszystkie są typu "ty jesteś głupi", "a twoja matka ubiera się w castoramie"! Śmieszny przykład ale niestety ukazujący prawdziwe oblicze i brak sensu możliwości komentowania. Napiszesz coś na temat, to Cię zrównają z ziemią. Najlepiej zachować swoje myśli dla siebi
Obecnie takie czasy, że to co istotne ginie w natłoku bzdurnych i często specjalnie odwracających uwagę informacji. Telewizje ogólnopolskie stosują to nagminnie, serwując w dziennikach pierdoły, a przemilczając istotne wydarzenia, albo upychając je pomiędzy natłokiem innych nieistotnych informacji. Można by to nazwać rozmydlaniem...
Dobry tekst, muszę zapamiętać :)
I tak wiadomo, że samcem "alfa" był Jacob :-) hihi
A czy przepisy stosują jakieś rozróżnienie stron w bójce, czy każdemu uczestnikowi grozi trzy lata? Bo z tego co napisano wnioskuję, że jeśli zostałbym napadnięty i próbował się bronić, to mimowolnie stałbym się uczestnikiem bójki, i już za samo to groziłaby mi kara trzech lat. A jeślibym jeszcze poważniej uszkodził napastnika, to mogliby mi dołożyć jeszcze kilkanaście. Chyba powinno się ustalać, kto konkretnie wywołał bójkę, a nie wszystkich traktować jednakowo. Od tego jest policja, by ustaliła winnych, a sąd od tego, by winnych ukarać. A tu widzę jakąś nową modę na odpowiedzialność zbiorową.
Tak na marginesie, to w tym konkretnym przypadku zapewne promile się mocno przyczyniły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!