Siedziałem na Rynku, na ławce, a z okna ktoś próbował mnie opluć. Nie trafił. I ci biznesmeni z Rynku o jakże szlachetnych twarzach powiązani z pewnym pseudoartystą - ciekawe towarzystwo, nie ma co...
Tak są bardzo pomocni tylko że w drugą stronę :(((
Będziesz miał 65 lat to zobaczymy jaki twardy będziesz... A młodszym też się nie dziw bo po co mają się zniżać do poziomu tych imbecyli...
Dziwisz się? Rusz g..no to śmierdzi! I o czym ich zachowanie świadczyło??? Pokazali co są warci i jakie puste łby mają! A może chcieli równie pustym panienkom zaimponować? WSTYD I HAŃBA za takie dziadostwo jakie w tym kraju wyrasta!
Dres to nie strój, to stan umysłu :) Na szczęście dla niektórych jest jeszcze nadzieja...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-828.html
Problem chyba leży nie tutaj. Jak ktoś połknie bakcyla treningów, to raczej nie ma czasu na szwendanie się z bandą idiotów i szukanie zadym. Grupki o których piszesz, to raczej banda niedowartościowanych gnojków z gównem między uszami, którzy tylko taki sposób znają, by udowodnić sobie, że coś znaczą. Niestety, zły to sposób, ale ich ograniczone rozumki nie są w stanie tego pojąć. Mocni w grupie, a gdy idą sami, to chyłkiem przemykają...
Wrzucam swój komentarz, ale nie jestem leszczem :-) Masz rację, ostatnio w wielką sobotę wieczorem (nie w nocy), było koło 18-19, ludzie wychodzili z kościołów. A w rynku co? Kilka kilkunastoosobowych grup w kapturach wyzywała się od ch... skur... Ludzie stanęli jak wryci i omijali rynek, bo strach było przejść. I nikt z tym nic nie robi.
Ale z drugiej strony dresiarze to niezwykle pomocni ludzie. Zawsze jak obok nich przechodzę, to pytają czy mam jakiś problem :-)
Widze tu mnostwo komentarzy leszczy, ktorzy po 20.00 nie wychodza z domu. Kilka lat temu chodzilem po nocnych imprezach w weekendy i naprawde mozna byc spokojnym czlowiekiem a znalezc sie w sytuacji. Wielu cwaniakow szuka zadymy za wszelka cene, pod byle pretekstem. Wystarczy znalezc sie w nieodpowiednim miejscu i czasie. Mysle, ze przyczyna jest tu propagowanie w Piotrkowie zapasow i innych sztuk walki. Potem tacy koksiarze chodza i zaczepiaja ludzi, zwlaszcza gdy sa w grupie - wiedza ze maja przewage i nikt im lomotu nie sprawi. Nie raz musialem sie bic we wlasnej lub kolegow obronie. A jestem spokojnym, wyksztalconym czlowiekiem. Ot zycie...
VIVAT na cześć Polskiej młodzieży z ZIELONEJ WYSPY! Brak prawa, wychowania i tolerancji wobec innych! Życie ciągle pokazuje nam w jakie ręce pójdzie nasz kraj i jaka przyszłość Polskę czeka!
Święta Prawda! Ludziom mydli się oczy w jakim to wspaniałym kraju żyjemy i napycha się głowy pierdołami nie pokazując prawdy co z tym krajem się dzieje a szczególnie wśród młodzieży i na każdym kroku dąży się do tego żeby była głupia i ciemna ale z wygórowanym i próżnym mniemaniem o sobie!
Pewnie, dlatego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Przemyk
http://naszpiotrkow.blogspot.com
Za "komuny" by ich najpierw czekalo solidne pałowanie i... to było dobre! Dlaczego w tej demokracji nie wolno pałować takich złamanasów???
napiszcie o nocnej akcji policji, pościgu i wypadku na Świerczowskiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!