Zam tę rodzinę, trzy pokolenia wstecz. I wszystko jasne. Kierunek dzieci z zasiłek.
Tylko czy każdy taki kredyt może wziąść?bo myśle że nie!To jest właśnie sedno.Ale niektórzy nie mają z tym problemu bo mamusia tatuś dała babcia zostawiła itd
Ja jak nie mialamgdzie mieszkac musialam kupic mieszkanie. Nikt mi nic nie dał, za to 25 lat garb na plecach( czyt. kredyt hipoteczny)
Kup sobie namiot i wyprowadź się do lasu. stać cię było na komputer to sobie kup mieszkanie i nie lecisz na łatwiznę.
Wilgoc????????U mnie tez jest wilgoc!!!!!!Grzyb na scianach!!!!!!!dopiero wyremontowane mieszkanie!!!!!!!!!!!!!!! kredyt do splaty a tu grzyb juz wychodzi od nowa!!!!!!!!!! tego sie po prostu nie zlikwiduje to jest w murach!!!!!!!!! ale co sie dziwic pode mna mieszkanie 41 m wolne stalo 8 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiecie?nikt nie grzal wiec wszystko jasne!!!!!!!
A mnie probowano dac eksmisje bo nie mialam prawa do lokalu!!!!!!!!! i przez pomylke madrej pani jednej dostalam lokal!!!!!!! jak??????????? a to juz moja tajemnica!!!!!!!!
Może lepiej wogóle nie mieć dzieci?!Wtedy nie bedzie takich problemów typu wyciagajaca ręka po komunalną kase!Nie usprawiedliwiam tych ludzi ale też ich nie potępiam jak tu co niektórzy.
Myślę, że zwrot "decydować się na dzieci" nie ma akurat w przypadku tej rodziny zastosowania. W Polsce niestety większość ludzi nie ma pojęcia co to antykoncepcja i dlatego potem mamy takie sytuacje: biedna rodzina z 4 małych dzieci mieszkająca w jednym pokoju, wyciągająca rękę po komunalne pieniądze.
to są niepoważni ludzie aby decydować się na 4 dzieci przy takiej biedzie i warunkach sami są sobie winni rozumiem zaliczyć wpadkę ale kolejne dzieci to nie przypadek ci ludzie skazują dzieci na nędzę
z jednej strony wspołczuje. z drugiej strony majac takie warunki nie powinni sie decydowac na kolejne dziecko...
Z tego co wiem to nie są pierwsze kłopoty pani prezes z wilgocią i i grzybem, w wielu lokalach których jest zarządcą występują w/w problemy. Z tego co mi wiadomo to nawet w nowych blokach, które TBS nie dawno oddał do zamieszkania. Tłumaczenia są zawsze takie same, że to wina mieszkańców a nie TBS-u. Może czas na zmianę prezesa bo pani Sapińska mówiąc po młodzieżowemu "nie ogarnia tematu". Do kiedy będą mieszkańcy musieli rozmawiać z tak niekompetentną osobą, której jedynym argumentem jest KRZYK. Pozdrawiam dobre samopoczucie pani prezes!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!