metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
guru ~guru (Gość)03.03.2014 12:43

ja dziecka do szkoly nie puszczam. nie bedzie mi ryża szmata zabierac dziecinstwa mojemu kochanemu, malemu ludzikowi.

32

omega ~omega (Gość)12.03.2014 22:36

~~ guru- wcale dziecka do szkoły nie puszczaj! Nigdy. Kup mu ochraniacze na kolana i niech trenuje klęczenie. To tej czynności nauka i wiedza nie jest potrzebna. Wręcz odwrotnie- przeszkadza. Dziecko kiedyś Ci "podziękuje", jeśli będzie w stanie sklecić poprawnie zdanie.....

06

tutaj tutajranga13.03.2014 02:19

Skoro się obniża granice wieku dla rozpoczęcia obowiązków, należy obniżyć granice wieku dla innych rzeczy: możliwości zawierania małżeństwa bez zgody opiekunów, spożywania alkoholu, dopuszczalności współżycia seksualnego za zgodą zainteresowanych i tak dalej. Chyba logiczne?

11

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.03.2014 08:14

"tutaj" napisał(a):
Skoro się obniża granice wieku dla rozpoczęcia obowiązków, należy obniżyć granice wieku dla innych rzeczy: możliwości zawierania małżeństwa bez zgody opiekunów, spożywania alkoholu, dopuszczalności współżycia seksualnego za zgodą zainteresowanych i tak dalej. Chyba logiczne?

Bardzo słuszna koncepcja. ;) W takiej np. Austrii w barach podają alkohol dzieciom po ukończeniu 16 roku życia.

22

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)13.03.2014 18:06

"tutaj" napisał(a):
Chyba logiczne?

Jak najbardziej słusznie prawisz, ale wpierw należałoby logikę odkopać, bo w POlsce została ona dawno POgrzebana...
Najbardziej boli to, że ludzie przestali już jej poszukiwać...

21

Mama ~Mama (Gość)17.03.2014 07:11

Pani dyrektor lansuje 13-tkę jak może,niech wspomni jak posłałam dziecko do pierwszej klasy i się okazało,że uczy je pijana nauczycielka,która jeszcze okradała dzieci, że niby na wycieczki, których nie było,z z mojego dziecka, pełnego życia, wzorowego ucznia zrobili najgorszego,w dodatku nabawił się nerwicy natręctw i depresji,tylko dlatego, że jako jedyna matka nie dopuściłam by ta pani uczyła.

42

Jolka ~Jolka (Gość)10.04.2014 12:01

Jedno pytanie: Jaki sens, by dzieci z wyżu demograficznego (r.2008,2009) szły wcześniej do szkoły?

30

broda ~broda (Gość)10.04.2014 15:48

"Jolka-" napisał(a):
Jedno pytanie: Jaki sens, by dzieci z wyżu demograficznego (r.2008,2009) szły wcześniej do szkoły?

Tego to nawet minister edukacji nie wie.

60

broda ~broda (Gość)10.04.2014 15:50

"tutaj" napisał(a):

Nie wspomniałeś o najważniejszym - obniżeniu wieku emerytalnego.

80

matka ~matka (Gość)17.05.2014 11:53

Dobry i logiczny pomysł z utworzeniem oddzielnych klas dla sześciolatków i siedmiolatków.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat