Trzeba by było skontrolować spółkę Sierant, brak pensji na czas co innego na pasku a co innego jest tak naprawdę.Przekręty i wg.
niech odwiedzą bary na trasie do Warszawy.w szczególności Oberże.3/4 ludzi pracuje na czarno.
firma Nivena- nawet inspekcja nie pomogła w odzyskaniu pensji.
Z tego co słyszałam to przydałaby się porządna kontrola w klinice na Rycerskiej. Ilu tam już lekarzy się przewinęło a żaden nie utrzymał się dłużej niż 2-3 lata. Ostatnio tam byłam wypożyczyć lub skopiować swoją kartę pacjenta a taka czarna asystentka powiedziała mi, że nie mam do tego prawa. Była bardzo nieprzyjemna ale widać z tego, że podstawowych przepisów nie zna. Cóż więc dopiero mówić o tym jaką jest asystentką. Więcej tam już nie pójdę.
racja lolek kontrola w firmie Sierant by się przydała, tam zawsze coś jest nie tak, płaca, wyzysk i brak szacunku dla pracownika. Mogli by wreszcie zakończyć swój żywot.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!