słuchałem czarna dzisiaj i widze taki scenariusz , organizowane 2-3 dniowe wyjazdowe wycieczki dla dzieci ,,,ALE TYLKO ZASZCZEPIONYCH ,tak wynika z wypowiedzi ,popierałem pis ,ale to co teraz nam serwują ,to przegięcie ,nigdy więcej oszustów u władzy
Najpierw głosujecie na pisowców a teraz lament i foch !
Zrobią tak,że szczepienie będzie obowiązkowe a za 2 lata polecicie do urn znów na nich głosować.
W Izraelu wyszczepieni i coś nie pykło bo 12tyś dziwnie zachorowań
Z pewnością mają przygotowany scenariusz do ucieczki z Polski, mając na uwadze to,co ich czeka jak spotkało Amerykańców w Afganistanie.Głosowalem zawsze na PiS,ale już nigdy na tych bufonów nie liczących się że społeczeństwem nie zagłosuję, bo traktują ludzi jak stado baranów. Jestem pewien, że przegrają zasłużenie w najbliższych wyborach,czego bardzo im tego życzę.Szczególnie naczelnikowi tego towarzystwa wzajemnej adoracji, premierowi i bufonowi do potęgi n-tej ministrowi niezdrowia.
Tak patrzę na morawieckiego i te okulary to gdyby miał brodę to bez kitu ale czysty Żyd jak nic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!