Powinno się szczepić dzieci w szkołach w wakacje, a przy okazji ich rodziców. Od tego są radni,wójt,sołtys i marszałek,a także wojewodowie.
Czy naprawdę nie można wysłać tego niedzielskiego i morawieckiego(celowo z małej litery)gdzieś tupolewem za granicę?No przecież już nie można słuchać a tym bardziej patrzeć.
Ok przyjmę ten szczep i zaszczepię dziecko, ale niech firma farmaceutyczna lub rzad wezmą odpowiedzialność, że jest to bezpieczne. Aktualnie umywają ręce. Kto później będzie nas leczyć, utrzymywać rodzinę? Co z renty 1000zl?
Popieram szczepionki, nie nazywajcie mnie antyszczepionkowcem, ale nie te nie sprawdzone szczepionki.
Arogancja , bezczelność , zbrodnia!
Ciekaw jestem czy to towarzystwo ma już zarezerwowane bilety na samolot.
szczepić dzieci nie sprawdzonym preparatem ? nikt nie przebadał działania długofalowego ,nie pozwolę na okaleczenie mojego dziecka ,zywności GMO jest zła ,szczepionka GMO jest dobra ? nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje zdrowia ,życia i przyszłości swojego dziecka
Jakie są podstawy do szczepienia tej grupy wiekowej. Wiadomo przecież, że dzieci i młodzież nie chorują cięzko, nie udowodniono, że przenoszą chorbę na osoby starsze, są na to badania ( tak, badania, które w normalniejszych państwach się prowadzi) . A w Polsce ?? Horban zapytany o podstwę zamknięcia lokali na konferencji przyznaje, że nie ma badań i statystyk w tym kierunku. Wszytkie decyzję są podejmowane bez uzasadnienia medycznego, statystycznego, i logicznego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!