metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga05.03.2018 10:29

Na co komu potrzebne są te rady , pewnie tylko do działalności politycznej ale na pewno nie do wspierania mieszkańców . Rada osiedla na którym ja mieszkam działa chyba w konspiracji , przez 35 lat widziałem tylko dwa ogłoszenia o zebraniu się tego "ciała" . Żenada.

104

Ambrozy ~Ambrozy (Gość)05.03.2018 11:13

Rada osiedla. Tak nazywają przetrwalnik dla polityków lub jak to ostatnio usłyszałem. Chcesz do polityki zacznij od rady osiedla. Czy to prawda nie wiem tak ludzie gadają. Hehe

102

radny Jan Dziemdziora ~radny Jan Dziemdziora (Gość)05.03.2018 09:48

Pewne to będzie jak na zebranie dokonujące wyboru radnych Rady Osiedla przyjdzie odpowiednia liczba mieszkańców - ha!

103

wyborcy ~wyborcy (Gość)05.03.2018 12:02

A Chojniak chciał zlikwidować rady osiedli. Boi się konkurencji. Żegnamy panie Krzysiu

125

obs. ~obs. (Gość)05.03.2018 11:32

Jak to powiedział jeden z bohaterów "Czterdziestolatka" w najlepszym chyba odcinku do grupy żołnierzy.
-Nad wami stoi sierżant ,nad sierżantem porucznik a nad wszystkimi ja.../Maliniak/
Tak samo jest z radami osiedlowymi. Kto podejmuje decyzje "ostateczne"???

91

Mój Boże! ~Mój Boże! (Gość)05.03.2018 15:54

Kiedy Ci ludzie zostaną zmienieni na kogoś kto będzie miał pomysł na rozwój tego miasta?

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat