metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga15.03.2014 09:38

Całej sytuacji jest winien premier Donald (:D) Tusk, który sie wpierdziela w sprawe Ukrainy. A Putin zamknoł granice i tyle nie ma rynku zbytu. Nie wiem czy jest to pewna informacja w 100% ponieważ znalazłem ją na Niezależna.pl czyli na gazecie pro PiS`owskiej więc tam są głównie wiadomości oczerniajace i ośmieszające rządy PO. Ale w pewnym sensie może mieć to sens. Ale co do tego że to wina Tuska to prawda :d

53

ilidan ilidanranga15.03.2014 10:03

bo dla tych idiotoww to na zmiane sa wazniejsze sprawy ugandy ukriny czy tadzychistanu a nizeli sprawy wlasnego kraju. walic ukraine i tak juz jest stracona niech upowcy sami sobie radza

51

ZUS ~ZUS (Gość)15.03.2014 10:42

Ale dlaczego rolnicy hodują tysiące tych biednych świnek - niech trzymają o połowe mniej i nie będzie problemu. ewentualnie niech zaczną hodować króliki .Zamknąć całkiem granice a nie liczyć na obce rynki.

07

gość ~gość (Gość)15.03.2014 14:25

Aaaaa ... to im o świnie chodzi, a ja myślałem, że rolnicy protestują po to żeby przejść do ZUSu. Teraz już wszystko jasne.

02

BLEKI BLEKIranga15.03.2014 15:03

winni urzędnicy - tak było i z chorobą wściekłych krów i ptasią grypą, teraz jest pomór świń, a kolejną będzie kaszel królików. Te choroby były i będą ale urzędnicy musieli chyba w łapę wziąć (od Rosji zapewne) żeby granicę pomoru taK ustalić

11

nowy ~nowy (Gość)15.03.2014 17:06

Chichot Rosji nad głowami polskich urzędniczych debili.
Rolnicy podziękujcie waszej chłopskiej partii jest za co.

11

miejski ~miejski (Gość)15.03.2014 19:05

pojechali swoimi furami po kilkaset tysięcy? nasze te biedactwa. jakoś chyba wcześniej nie płacili większych podatków jak świnki były drogie, a teraz chcą pomocy państwa bo muszą coś dołożyć.

23

rolnik ~rolnik (Gość)15.03.2014 19:27

Rolnik musi ten kryzys przetrwać, ale niech płaci naród za wędlinkę,mięsko,, bo ci z tego forum co się cieszą z tych dużych ilościprodukowanych świnek nie mają pojęcia gdzie,leży,głównyproblem,że nie stać ich na zakupy porządnej wędlinki,a przetwórcy i ubojnie nie mają co z kasą robic,przekierunkowują dzidzinyi szmal a z ceny nie zejdą. Zarobili na kryzysie taki szmal że powinni pomóc tej biednej Ukrainie,a nie szykować następny przekręt z utylizacją.

20

rolniczka ~rolniczka (Gość)15.03.2014 19:35

Rolnicy chcieliby być w zusie, mogliby odliczać koszty.Tak jak wszyscy przedsiębiorcy,czekamy na to.................

11

Pietrek Pietrekranga15.03.2014 20:33

Lesina23 granice handlu towarow zostaly drastycznie ograniczone po akcji smolensk a teraz jesli zamkneli calkowicie to jestesmy jak to mowia w czarnej dupie

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat