Coś nam ta dyrektorka przypomina dyr MOPR w Sulejowie.U Was DPS,a w Sulejowie MOPR.Nie chcemy się licytować,czy gorsze jest takie traktowanie ludzi w DPS,czy "terroryzm" dyr MOPR w Sulejowie w stosunku do petentów i nie tylko.Jedno na pewno jest wspólne,włodarze obu miast doskonale o tym wiedzą i dzieje się to za ich przyzwoleniem.
a to tam zamontowano te kamerki?
a może mikroskop by się przydał, (schronisko też go potrzebuje)...
Przez wiele lat było wszystko w porządku a od czasu kiedy zlikwidowano pralnię pojawił się świerzb.Widać monitoring był ważniejszy i pewnie pomoże w unicestwieniu pasożyta.
jak nie było dermatologa to skąd pewność,że to świerzb.Może to być uczulenie na środki czystości lub jedzenie.
Nie kierowniczka ale dyrektorka p.Bielawska,która nagrody dostaje co rocznie.
O tym świerzbie, to ja już wiedziałem ponad 2 miesiące temu nie wiem dlaczego dopiero teraz podano to do wiadomości.
Bo ten to jest drugi atak świerzbu. Ulicę Żwirki należy przemianować na Świerzbową. Jest Wierzbowa, może być Świerzbowa.
Gadasz , jakbyś urodził się dwa miesiące temu.
Ten portal informował już o tym raz w tym roku-latem...
Warto by było sprawdzić swoja wiedzę PRZED ferowaniem z oburzeniem wątpliwej jakości wyroków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!