noo trafili w sedno , tylko gdzie tutaj leczenie ,gdzie lekarstwo ,gdzie otwarte przychodnie ? a leczyć mozna ,tylko szczepionek /?/ sprzedadzą wiecej ,a lekarstwa tylko dla wąskiej grupy
Hasło zalatuje komunizmem.
Sytuacja wygląda tak, że służba zdrowia zamknęła się na pacjentów, dostępu do leczenia praktycznie nie ma - "bo covid". Personel medyczny się opierdziela biorąc za to podwójną kasę - "bo covid". Ludzie umierają z wielu innych powodów, a po śmierci jako przyczynę zgonu wpisują im covid - no bo przecież jest "pandemia", więc na cóż innego mieliby umrzeć? I tak się nakręca statystyki zgonów, które rzekomo mają potwierdzać istnienie "pandemii".
Ależ oczywiście, że takie działanie powinno być podstawą! Ale rząd ma odmienne zdanie: żaden rządowy ekspert w telewizji nie porusza tego tematu, spacery urosły do rangi rozsiewania pandemii, a ćwiczenia w klubach fitness do rangi przestępstwa. Całą dotychczasową wiedzę wywrócono do góry nogami przy milczącej aprobacie środowisk medycznych.
Dbanie o zdrowie fizyczne nam mocno utrudnili, a o niszczenie zdrowia psychicznego kompleksowo już zadbały me(n)dia.
A Stalin i Hitler byli nominowani do Pokojowej Nagrody Nobla, i te nominacje uzasadniano ich wkładem w budowę pokoju na świecie.
To takie tam moje luźne skojarzenie...
Kiedy będą otwarte publiczne przychodnie zdrowia dla wszystkich ludzi ? Czy suweren ma sam otworzyć ? bo już mu się znudziło czekanie na decyzję rządzących.
Powinni w pewnej miejskiej spółce zrobić Światowy Dzień Zdrowia i ich przygotowania na pandemię. Teraz portkami trzęsą, bo stan jednego z ich pracowników jest krytyczny. No ale jak się takich specjalistów ma, którzy twierdzą, że ozonowanie zabija koronawirusa SARS-CoV-2, to ja nie mam żadnych pytań. Strukturę białkową wirusa SARS-CoV-2 narusza promieniowanie UV-C o długości 230 nm, ale na stronach urzędów o tym informacji nie ma, nie ma więc z czego zerżnąć i później lecieć do prezesa "to ja".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!