Ciekawe czy wszystko trafi do dzieci za moich czasów to wychowawcy wybierali co lepsze a reszta szła na grupy
Ja odrazu jak zobaczyłam tego pana Dyrektora pierwszy raz bo jestem stała klijentkom pomyślałam dobry człowiek panie Dyrektorze zdrowych i wesoły świat
A może pani dyrektor odpowie dlaczego w latach wcześniejszych zamykano dzieci które trafiały do ich placówki były dwa pomieszczenia w których były materace na podłodze podwójne kraty w oknach i pancerne drzwi tak witano dzieci spędzalo się tam dwa dni może pani dyrektor a wtedy wicedyrektor odpowie na to pytanie
Bardzo sie ciesze, ze istnieja tacy wspaniali ludzie zaangazowani w pomoc drugiemu czlowiekowi. Swieta to szczegolny czas a Auchan wraz z wspanialymi pracownikami pokazuje ze mozna!
No jasne niech dają glupi ludzie myśląc,że pomagają:/
Az mnie krew zalewa jak sobie przypomnę pobyt w PO :///
Kieszonkowe i Kaufland i co zamiast kupić sobie coś fajnego,to trzeba było kupić,szampon,żel pod prysznic i inną chemię,bo się człowiek doprosić nie mógł,aby wyegzekwować potrzebne na codzień artykuły do higieny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!