No jasne niech dają glupi ludzie myśląc,że pomagają:/
Az mnie krew zalewa jak sobie przypomnę pobyt w PO :///
Kieszonkowe i Kaufland i co zamiast kupić sobie coś fajnego,to trzeba było kupić,szampon,żel pod prysznic i inną chemię,bo się człowiek doprosić nie mógł,aby wyegzekwować potrzebne na codzień artykuły do higieny.
Bardzo sie ciesze, ze istnieja tacy wspaniali ludzie zaangazowani w pomoc drugiemu czlowiekowi. Swieta to szczegolny czas a Auchan wraz z wspanialymi pracownikami pokazuje ze mozna!
A może pani dyrektor odpowie dlaczego w latach wcześniejszych zamykano dzieci które trafiały do ich placówki były dwa pomieszczenia w których były materace na podłodze podwójne kraty w oknach i pancerne drzwi tak witano dzieci spędzalo się tam dwa dni może pani dyrektor a wtedy wicedyrektor odpowie na to pytanie
Ja odrazu jak zobaczyłam tego pana Dyrektora pierwszy raz bo jestem stała klijentkom pomyślałam dobry człowiek panie Dyrektorze zdrowych i wesoły świat
Ciekawe czy wszystko trafi do dzieci za moich czasów to wychowawcy wybierali co lepsze a reszta szła na grupy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!