Dzięki za wszelkie uwagi ,tyle ,że ja nie szukam bogatego faceta i nigdy bym za takiego nie wyszła ,mam przyklad mojej koleżanki ,poleciala na kase a teraz jest nikim w jego oczach.mam duże powodzenie i nie ma dnia by klijent nie prosil o nr.tel.,che byc sama z wyboru i nie ważne gdzie będe mieszkać czy pracować ,nie widze siebie w roli mamy i z brzuchem pod nosem i nie lece na czyjąś kase jak sobie myślicie.Pozdr. wszystkich i dzieki za rady
No i to juz lepsze to chciałam usłyszeć . Jesteś młoda i całe życie przed Tobą ;)
Byłam na spotkaniu - Panie Prowadzące bardzo sympatyczne, szczegółowo opowiadały o oddziałach i procedurach. Szkoda tylko, że było żadnych informacji o sytuacjach trudnych. Ja wiem, że może nie chcą straszyć ciężarnych, ale wiedza pomaga radzić sobie w sytuacjach, gdy coś nie idzie do końca tak, jak powinno.
Osobna kwestia to lekarze z oddziałów. Żaden 'dochtór' nie pofatygował się, żeby wyjść do potencjalnych pacjentek. Zresztą słyszy się od rodzących, że pielęgniarki pomocne, ale lekarze mają wszystko w d... i odsypiają na dyżurach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!